Намерете ни в

Как да изглеждаме добре на снимки? 3 работещи съвета от LUCY

17.01 2023

Как може тя да изглежда толкова добре в Инстаграм?!- възкликваме понякога с лека завист и голяма доза възхищение. Истината е, че никой не е перфектен пред камера, но най-добрите кадри крият своите малки тайни и професионални формули. Успешно събиращите „лайкове“ в социалните мрежи явно ги знаят и се възползват от тях, за да вдигнат бюти имиджа си до небесата.

Екипът на LUCY е готов да сподели работещи съвети, за това как да се направи снимка по най-привличащия начин. Бъди готова за това ефектно кей стъди, като дори ще дадем примери с някои от любимите ни инфлуенсъри.

Погледни ме в очите

Очите са първото нещо, което се забелязва в една снимка. Ако погледът е притегателен, топъл, съблазнителен, това 100% води до сигурен лайк. Не случайно в миналото, за да си холивудска звезда, продуцентите са изисквали от актьорите да гледат с т.нар „премрежен поглед“. В днешно време схемата се пренася върху селфитата, особено ако те трябва да са впечатляващи.  

Гледай смело в камерата!  Не отмествай поглед! Зареди се само с позитивни мисли, докато се снимаш. Ако не правиш селфи, осигури си приятелски настроен човек зад камерата, който да не те притеснява. Резултатът е гарантиран.

 

Стилна визия

Впечатляващата визия не е изискване само за фешън инфлуенсърите. Дрехите са едно от най-важните „въдички“ за всяка инста снимка. Те трябва да са „втората кожа“ и не бива да има нещо в кройката или модела, което да те притеснява, защото това ще личи на кадрите. Дрехите в ярки цветове винаги са привлекателен детайл. С пълна сила важи правилото „по-малкото е повече“. Не прекалявай с детайлите и аксесоарите във визията, защото те ще отклонят вниманието от най-важното, от теб! Ключово е дрехата да показва характера и да бъде част от цялостната ти лична енигма.

 

И нека бъде светлина!

Светлината е един от най-важните елементи в една снимка. Най-добра е естествената, но ако я няма- довери се на професионалист, който да „светне“ кадрите ти.

От чисто психологическа гледна точка, по-харесвани са снимките с повече светлина и блясък. Внимавай обаче да не гледаш право в източника на светлина. Знаеш какво ще се получи ако слънцето или прожектора светят директно в очите ти-просто те няма да се виждат, а гримасата ти ще е достойна за комедийна вечер.

Важно: ако светлината пада отдолу, снимката е с ефект „чудовище“. Ако светлото идва отгоре или отзад се получава „изкусителка“.

 

Сподели: