Намерете ни в

Как да носим деним през този сезон

07.09 2022

Обожаваният деним! Кой не го харесва? Съществува в толкова форми и варианти, че е трудно да избереш кой от тях е подходящ за сезона. Като твоя най-добря приятелка обаче, LUCY сега разкрива водещите тенденции при панталона от деним за този сезон.

Тази есен всички погледи са съсредоточени върху женствения силует! Ето и кои са основните посоки в тренда, които предлагат дизайнерите за есен/зима.

ТАЛИЯ

1. Талията е висока и оформя фигурата

Високата талия на дънките дава възможност да създадем фина линия на тялото, като в същото време подчертаем формите. Еластичността на голяма част от моделите едновременно стяга корема и носи усещане за комфорт.

2. Акцентът е върху ханша. Ще го подчертаем с вталена линия, бляскави копчета, а понякога и набор. Гайките за колана имат не само практична, но и декоративна функция. Вече не е табу да носиш дънки без колан!

3. Нека не забравяме и гърба... Дори и моделите, които се разширяват надолу, в горната си част остават стегнати и подчертаващи страстните женски форми!

ДЪЛЖИНА

1. След актуалните мини и изключително комфортните 3/4 дължини на лятото, е време да се завърнем към дългите дънки. При вталените модели стилистите диктуват дължината да бъде до кокалчето. Това дава възможност моделът да бъде съчетан както с лоуфъри или стилети, така и с боти с висок ток или сникърси.

2. Дължината на широките модели остава до петата, често покривайки част от обувката.

СТИЛ

1. Дънките са родени и винаги ще бъдат част от тренда STREET STYLE! Само сменяш аксесоарите и променяш една визия в друга. Комбинирай широките модели с бохо риза и лоуфъри за романтична визия или с тишъртка и маратонки за CITY LOOK.

2. FASHION GIRL стайлинг можеш да постигнеш с втален, еластичен модел. Избери тъмносин или черен цвят с акцент от златни копчета на талията и го комбинирай с едноцветен топ и елегантно, късо сако. Аксесоарите този сезон са големи, за сметка на дамските чанти, където важи максимата "less is more".

Сподели: