Намерете ни в

Как LUCY преобрази жените в „Променените“ по BTV

16.06 2024

Телевизионният сезон беше особено вълнуващ за екипа на LUCY Fashion. Любимият моден бранд беше fashion партньор на рубриката „Променените“ в едно от най-рейтинговите предавания на BTV „Преди обед“.

Собственикът на марката Виолета Борисова, както и лицето на бранда - Симона Стоянова бяха основните стилисти, които дадоха насока на очарователните участнички в мини реалитито за тяхната промяна.

Съобразихме за всяка една от дамите това, което най-много ще подхожда не само на нейния стил и фигура, но и на повода, за който тя избира своя гардероб. Така например, при промяната на 18 годишната Зара, предложихме дрехи, които ще подчертаят нейната невинност и в същото време ще дадат заявка, че тя е готова за всички предизвикателства от живота на една млада и модерна жена.

сподели Виолета Борисова

Особен интерес предизвика и епизода, в който специално участие взе и Симона Стоянова - топ лицето на LUCY Fashion. Зрителите я познават както от визиите на бранда, така и от имиджовата реклама, която тече по БТВ и нишовите канали на предпочитаната национална телевизия.

 

За пръв път обаче, Симона влезе и в ролята на fashion съветник именно в рубриката „Променените“. Предизвикателството пред Симона бе да предостави както най-добрия аутфит за жени в „златна възраст“, които да изглеждат актуално, модерно и със самочувствие, така и на абитуриентите, които желаят да са красиви, не само в празничната вечер, но и в ежедневието.

 

Екипът на LUCY Fashion отправя специална благодарност към водещата на предаването Венета Георгиева, за професионализма и нежното очарование, с което блести от екрана. Със сигурност може да кажем, че Венета е още едно от нашите специални LUCY момичета, които обичаме да обличаме и, които са пример за всичко, което LUCY олицетворява: елегантност, успешна кариера, самочувствие и нежна сила.  

 

Сподели: