Намерете ни в

Как се става Barbie с LUCY?

12.08 2023
Как се става Barbie с LUCY?

Защо Barbie е толкова популярна?

Много преди Марго Роби да я качи на големия екран, Barbie има статут на модна икона. Гримьори се специализират във варианти на прическата й. Дизайнери създават дрехи за нея и реалните й клонинги. Фотографи организират Barbie-фотосесии. Стилисти я качват на възможно най-високите токчета, за да може тя… Barbie… да бъде с една глава над и едни гърди пред всички.

Популярността на куклата е необяснима, но все пак би могла да се събере в следната формула: безгрижна красота+стилни дрехи+сладникаво гадже.

Как се става Barbie с помощта на LUCY?

Като изключим гаджето-намирането, на което е задача на друга статия - всичко останало може да се изгради, следвайки стъпките на перфектния Barbie вид и спазвайки няколко стилистични съвета от LUCY:

  • Barbie предпочита дрехи във всичките настроения на розовото. Богатата палитра нюанси като: „пепел от рози“, през „сьомга“, „корал“ и „диня“, до „фуксия“, „циклама“ и модерния цвят „дъвка“, издават безгрижие, поглед към живота от хубавата му страна и очакването само за приятни удоволствия. Розовото показва позитивната страна на жената, а когато е акцент в роклята – то тогава класиката в Barbie жанра е сто процентова.
  • Barbie се отличава с безупречен вкус и умение да съчетава модерни дрехи с подходящи аксесоари. Задължителни за нея обаче са: вирнатото носле, ослепителната усмивка, безпогрешния сексапил и уникалното умение да е страхотна пред камера… също като Силвия.  

 

  • Понякога и Barbie може да избяга от стереотипа и да се облече в люляк, бяло, синьо или в пастелен нюанс. Позволен е и смел каприз в гащеризон, панталон, сет с къс топ и мини пола. Независимо от коя модна колекция е нейният избор, Barbie го носи така, все едно е изработен специално и единствено за нея.
  • Фигурата на Barbie е 90-60-90. Според популярния образ тя е млада, висока и слаба… Но това е така, защото е кукла. Реалната Barbie в живота носи препятствията на битието, красотата на преживяното, спокойствието от любовта със своя (не)Кен и е красива без фалш и условности. Реалната Barbie в живота знае своята стойност, знае коя е и какво обича да облича…също като Софи:

 

 


Виж всички Barbie модели

Сподели: