Намерете ни в

Какво разкрива цветопсихологията за всяка жена?

31.03 2023

В  LUCY знаем, че изборът на любим цвят оказва влияние върху характера на жената. За това предлагаме богата палитра във всяка наша нова колекция. Жените са много по- чувствителни от мъжете в усета към фините материи, а изборът на цветово решение в дрехите издава техния характер. Вижте всеки забавен акцент в него, в зависимост от любимия колорит.

Черно и тъмни цветове- показател за престиж, сила интелигентност

Жените, които предпочитат тъмно в дрехите, са амбициозни, целенасочени, но и чувствителни. Дамите, които носят черна рокля, са уверени в своите способности, но много потайни, дори сдържани. Почитателките на тъмните нюанси знаят как да пазят емоциите си и наистина се нуждаят от „дарк“ решение, за да имат защита от негативността на външния свят. Черният цвят не пропуска отрицателна енергия и служи като предпазен екран.

Бежово и златисти тонове- придава стабилност и надеждност

Жените, които избират бежови и златисти рокли, поли, панталони или топове, например са задълбочени в преценките си, спокойни, но взискателни. Те са истински пазители на семейните традиции, много внимателни и грижовни майки. Дамите, предпочитащи бежови нюанси ценят спокойствието и доверието в една любовна  връзка и го постигат без интриги или сцени на ревност.

Синьо и деним- лоялност, преданост, дълбочината на чувствата

Сините дрехи се избират от мил, съпричастен, учтив и дори малко срамежлив човек. Жените в синя рокля или деним не обичат суетата и бъркотията. Те предпочитат традицията и организацията. Такава жена е еднакво добра и успешна в областта на кариерата и в лабиринтите на семейния живот. Силата в характера им е хармонично съчетана с мекота и нежността, която излъчват небесните нюанси.

Зелено- оптимизъм, знание и растеж

Зелените рокли поддържат доброто настроение!  

Жените, които обичат зелени дрехи имат желание да се утвърдят, да постигнат висоти в обучението и кариерата. В отношенията тези жени са максималисти. Невъзможно е да се установи контрол над тази жена, тя винаги ще бъде независима, като онези сили на природата, които се отразяват в любимия й цвят.

Червено- цветът на победата, триумфа, жизнеността и оптимизма

В червен тоалет една жена изглежда страстна и силна. Всички ярки нюанси на червеното привличат цялото внимание. Жена, която често носи червени дрехи е ярка, енергична и силна. Дамите, които харесват червения цвят, много обичат общуването и правят лесни познанства. Те са горди и своенравни, но винаги, когато е необходимо, безкористно помагат на другите.

Слънчеви цветове-радост, топлина, оптимизъм и чувственост

Жълтият цвят е радост и наслада, но е много трудно да се комбинира с други цветове, защото е самодостатъчен. За това е за предпочитане в рокля или в цялостен сет.

Жените, които предпочитат жълтото, оранжево и други слънчеви цветове са много общителни, любопитни, смели. Те не се интересуват от мнението на обществото, а са целенасочени и оригинални. Такива жени много лесно се адаптират към всякакви условия на живот, а също така ще приемат всеки характер на своя мъж.

Бял цвят и бонбонен колорит- символ на свобода, чистота, невинност

Отдавна е известно, че хората с песимистичен характер избягват бяло или розово. Следователно онези жени, които предпочитат бялото, се отличават с оптимизъм, постоянство. Те са спретнати, понякога педантични, верни съпруги и много внимателни майки. Понякога жена, която предпочита бялото в живота- бяла риза, бяла рокля, бял панталон- постига големи висоти в кариерата си и всички я обичат. Дамите пристрастени към т.нар бонбонени цветове обожават забавленията. Облечени в екстравагантен сет, те може да са едновременно дръзки и по детски мили.

Сподели: