Намерете ни в

Какво трябва да облечем и какво не, ако сме гости на сватба?

09.06 2023

Вечният въпрос, който всяка жена си задава е: какво да облека днес? А що се отнася до бал, сватба или друго важно събитие дилемата става още по-голяма. Ето няколко съвета какво да НЕ носим или да избягваме като гост на сватбено празненство. Стилистите на LUCY подават и идеи за това как да сме сред отличимите гости по време на такива събития.

 

Вижте няколко идеи във видеото:

 

Както всички знаем символичният сватбен цвят е бяло. Но първо правило при дрескода е, че белият цвят е запазен за булката. Отидете ли облечени в бял тоалет рискувате да отклоните вниманието от булката. Често срещани и подходящи тоалети варират в розовата гама, както и в по-светли тонове като синьо, зелено и ако сте по-смели - златисто.

Вълната от светли цветове за чистия празник води към правило 2: Избягвайте тъмни цветове като черно, тъмно синьо, кафяво и др. Тези мрачни тонове биха били в контраст със светлите емоции на такъв тип събития, но разбира се черна чантичка или черни високи обувки са винаги в тренда.

Важен елемент е тоалетът ви да е в съчетание с тематиката на събитието - лятна или зимна сватба, на открито или в църква и т.н. Дали да изберете да бъдете семпли и елегантни или по-цветни и различни - не забравяйте, че важното е да се чувствате комфортно и удобно през цялата вечер.

Аксесоари: С аксесоарите имате пълна свобода да изразите собствен стил и да привлечете вниманието върху себе си. Въпреки това, сватбата не е най-подходящото място за експерименти и екстравагантни комбинации- колкото по-семпло, толкова по-добре. Важното обаче е аксесоарът да допълва избора на рокля. Това е добър начин да се придаде живот на тоалета. Правилният аксесоар придава усещане за елегантност и класа и е скрито оръжие за зашеметяващ външен вид.

Сподели: