Намерете ни в

Fashion интервю с Калина Кузманова

05.05 2021

Звездата от „София ден и нощ“, Калина Кузманова, във fashion амплоа и ролята на грижовна майка


Познаваме я като красивата Галя от „София ден и нощ“, кoгато за няколко епизода се превърна във всеобща любимка. След поредицата Калина Кузманова не само, че успя да задържи звездния си имидж, но и се превърна в един от най-успешните инфлуенсъри. Скорошното й майчинство въобще не стопира нейната кариера, както се случва често с популярните личности, а напротив, дори даде допълнителен стил и класа на публичните й изяви.

За работата и мястото на модата в нея, за личния живот и неговите тайни - Калина споделя ексклузивно пред LUCY Fashion Team.
LUCY: Коя е Калина? Представи ни се така, както само ти можеш…
Калина: Макар и вече със семейство, мога да кажа, че аз съм все още едно момиче(усмихва се) - мечтателка, с огромно сърце… Обичам да обичам! Винаги съм вярвала в доброто, в приказките с щастлив финал. Ако Калина погледне към Калина ще види едно момиче, което много обича музиката (свирих на пиано дълги години), много обича да танцува, да пее, да е сред природата.
Определям се като слънчев човек и като характер, и като свързаност със самото Слънце - когато времето е хубаво се чувствам в кондиция, тонизирана и енергизирана.

LUCY: Липсва ли ти телевизионния екран?
Калина: Определено много ми липсва. По- скоро ми липсва времето пред камера, приготовленията, работата с екипите, с режисьорите, превъплъщаването в образа, да се изолирам от света и да се влея в ролята. Това ми липсва. От 5 годишна съм на сцената и тези сценични тръпки са като инжекции за живот в моя свят.

LUCY: Къде се крие вдъхновението ти?
Калина: Мисля, че то е в самата мен. Това, което винаги ми е давало много сила, съм намирала вътре в себе си.

LUCY: Ако трябваше да се опишеш с дреха, коя би била тя?
Калина: На 100% би била роклята. Дори ще спомена онези разкошни, „принцесешки“ рокли. Ако има прераждане, сигурно съм била принцеса в минал живот - толкова обичам големи, красиви рокли!

LUCY: Какво не знаят хората за теб?
Калина: Мисля, че съм доста открит човек и не съм преднамерена или лицемерна. Но може би повечето от хората, които ме следват, не знаят как силно и болезнено изживявам проблемите и трудностите. Много често ме питат как успявам да съм винаги усмихната и весела, но истината е, че не винаги съм такава. Просто не искам да натъжавам хората, да драматизирам излишно и да товаря другите с моите проблеми.

LUCY: Дай ни синоним на щастие?
Калина: Семейството и детето. Това е много специфично щастие, без величини. Не може да бъде измерено, не може да бъде описано. Аз намирам много сила в близките си и когато и те са добре и аз съм добре. Щастието ми донякъде зависи и от тях.

LUCY: Ти си една от най-популярните личности в Инстаграм. Как се става инфлуенсър? Къде бъркат момичетата, които купуват последователи?
Калина: Наистина е важно да се знае, че купуването на фенове не е добър вариант. Последователите не са само цифра - това трябва да са хора, които те следват, защото си интересен човек. „Купените“ последователи, които дори не знаят кой си, нямат стойност, не са реални, излишни са. Дори погледнато от професионална гледна точка вече самите специалисти от Инстаграм все по-често пишат кодове за тези фейк профили, с цел да се запазят истинските хора в тази социална мрежа.
Да си инфлуенсър е трудна задача - трябва отдаденост, трябва постоянство. Виждала съм много атрактивни съдържания, но след половин година, човекът се отказва да ги поддържа. Постоянство, труд, изобретателност, внимание и грижа към своето съдържание - това е формулата. Дори и 50 човека аудитория да имаш, важно е това, което показваш да е стойностно.

LUCY: Имаш ли дрехи, с които не се показваш никъде, а са ти само за „домашна употреба“?
Калина: Много обичам „полярни“ пижамки- така ги наричам (усмихва се). Обожавам удобните домашни и меки дрехи от полар и не се притеснявам да се показвам с тях, когато се налага. Аз съм майка и домакиня- нормално е да имам домашни дрехи и да изляза понякога с рошава глава и без грим.

LUCY: Влияеш ли се от модни тенденции или предпочиташ твой личен стил?
Калина: И двата варианта важат за мен: и се влияя, но и се съобразявам с моето телосложение. Ние жените имаме различни форми на тялото и е важно дрехата да е съобразена със спецификата на тялото. Ето например, понякога има актуални модели, които стоят перфектно на други жени, но аз не се
възприемам в тях.
От друга страна не обичам да се ограничавам в един определен стил. Винаги съм харесвала микса: имам в гардероба си бели, класически ризи, костюм с ръб, но имам и скъсани дънки или анцузи. Важно е дрехата да стои красиво на човека, да е съобразена с повода, да бъде като едно бижу, което обвива тялото, защото вярвам, че външният вид показва уважението към себе си и към другите.

Сподели: