Намерете ни в

Камелия Ноева – едно вълшебно момиче

17.07 2020

Коя е дамата, която представи есенната колекция на LUCY?

Камелия е от онези брюнетки, които съчетават в себе си едновременно фатализма на жената-вамп и невинността на сладка палавница. Този female микс провокира Lucy Fashion да я нарича своя „модел с характер“.
Фотосесията с Камелия от рутинен снимачен ден се превърна в истинско визуално приключения, изпълнено с fashion вълшебства. Но в това няма нищо странно - Камелия Ноева е жената до най-популярния магьосник в България, вдъхновителя на магична среща „Златна котка“, Дани Белев. Защо избрахме точно тя да представи есенната ни колекция? Защото тази есен решихме да оставим за малко модния подиум и да ви грабнем с нови, свежи идеи за стайлинг, представени от една наистина артистична дама! Затова дадохме свобода на Камелия сама да избере тоалетите и да ги съчетае в свежи, стилни комбинации. И знаете ли какво - Камелия наистина ни очарова и вдъхнови! Тя e чудесен гост-стилист и модел за LUCY!

LUCY: Има ли формула, която да гарантира на една жена винаги свежа визия?
Камелия Ноева: Вярвам, че съществува универсална формула за фреш визия и тя е следната: С + Ъ + Н = СЪН. Гарантира спокойно съзнание, красива кожа и широка усмивка!

LUCY: Ти самата как определяш стила си?
Камелия Ноева: Стилът ми е много шантав, бих казала дори полюсен. Харесвам да комбинирам несъчетаеми елементи от облеклото; да експериментирам. Обичам изчистени, класически визии, обичам мам джийнс с бяла тениска, обичам ярки цветове, обичам черно (даже имах такъв период all black), обичам 80-тарски мъжки тишърти, обичам изискани рокли, викториански ризи, кецове, кубинки, кожени палта с косъм (моля, не ме убивайте с камъни), карирани панталони с висока талия, каубойски ботуши, кашмирени пуловери, абе… обичам модата. Може да ме видите с бална рокля и бляскава брошка в супермаркета и с пижама на кафе.

LUCY: Кое е по-важно в днешно време: да изглеждаш добре или да се чувстваш добре?
Камелия Ноева: Да се чувстваш добре в кожата си и да излъчваш увереност.

LUCY: Вярваш ли, че дрехите се отразяват на настроението и ако е така ти имаш ли си любими дрехи за перфектно настроение?
Камелия Ноева: Аз смятам, че настроението се отразява на дрехите, които избираме да носим. Поне при мен е така. Когато съм в добро настроение обожавам да нося vintage рокли.

LUCY: Кой е любимият ти аксесоар и защо?
Камелия Ноева: Шапките, коланите и копринените шалове са моята страст. Любими са ми, защото могат да привличат внимание и да придадат щипка неочакваност на всеки тоалет.

LUCY: Като любимата жена на най-популярния магьосник в България, би ли споделила с нас твоите три женски магии, които използваш, за да впечатляваш околните?
Камелия Ноева:
Усмивка
Чувство за хумор
Налудничаво облекло извън контекста на потока от бърза мода.

Сподели: