Намерете ни в

Кой спечели ваучер и дали ваучерите са 10?

18.08 2020

 

Изпратихте ни стотици предложения, а сред тях имаше: колажи, клипчета, картички, кулинарни идеи, калиграфия, рисунки с акварел, молив и флумастери, аранжировки с най-различни предмети, включихте и своите деца и домашни любимци, правихте йога, показахте ни някои от любимите си тоалети от LUCY, поиграхте си в снега, дори правихте карвинг и изписахте името ни с цветя, а също и с пяна! Засипахте ни с любов и добро настроение!

Благодарим ви, че сте с нас и в хубави, и в лошите времена! Да бъдем заедно с вас е привилегия и истинско удоволствие! И като българска марка за нас е чест толкова много от вас да ни предпочитат!

  1. Йога с LUCY - тази идея направи голямо впечатление на нашия главен мениджър Виолета Стоянова, защото дамата не само е облечена в любими тоалети от нашия бранд, а и с тялото си "изписва" LUCY. Страхотна идея!
  2. Курабийките на LUCY - имаше няколко участника с кулинарни идеи, но тази снимка е сред любимите предложения на Ева Кикерезова! Нашият екип се впечатли от прецизността на изпълнение (наистина - как запазихте формата на буквите толкова добре?) и почти усетихме аромата на прясно изпечени курабийки. Ива Марчева е един от най-активните участници в играта, но точно курабийките й спечелиха награда! Нейният колаж с плаж пък беше забелязан от Каролина Братанова.
  3. Красивите коси на Поли Павлова - оригинална идея, за която не се сети никой от останалите участници! Освен красиво фризираната си коса, усмихнатата Поли ни е изпратила и свежо послание!
  4. Тениската на Стойка Цветкова беше артистично пожертвана в името на нашата игра и грабва един от нашите ваучери заради оригиналната идея, реализирана в две снимки!
  5. Ръчно изработената 3D картичка на Веси Атанасова, която беше представена с клипче, също получава награда и е сред фаворитите на Цвети Георгиева! Цвети се впечатли от презицното изпълнение и красивите детайли, напълно в духа на LUCY със своя блясък.
  6. Пресъздаденият модел на рокля от пролетната колекция на LUCY пък донесе ваучер на Марияна Сярова! Дори десенът е подобен на десена на оригиналната рокля!
  7. Габриела Николова публикува снимка, която илюстрира толкова добре идеята на нашата игра - да се забавляваме всички вкъщи по време на изолацията! Адмирации за хрумването и за търпението, с което Габриела е успяла да аранжира всичко и всички!
  8. Рисунката на Магдалена Тончева ни хареса заради усещането за мода - както в самата рисунка, така и в цялостния сетинг на снимката.
  9. Вселената на LUCY - илюстрацията на Цветелина Бориславова има толкова много внушения и можем да измислим поне още няколко имена за нея!
  10. Чувстваме се поканени на ароматен чай от Нелия Цонкова! Нейното предложение е сред фаворитите на Неда Малчева.
  11. Една секси идея на Цвети Иванова, която се хареса на Виолета Стоянова!
  12. Ето още една оригинална идея, която спечели награда на Гинка Ангелова! Идеята беше представена в клипче и снимки.
  13. Красивата калиграфия на Гергана Ковачева възхити няколко от члена на журито и заслужено грабва фаталния тринайсети ваучер от нашата игра!
Сподели: