Намерете ни в

Коледа по мярка с LUCY Fashion

06.12 2021

Че червено и черно са официалният цветен код за Коледа - това е стандарт… Но когато към тях се добави факторът LUCY - традициите се сливат с модерните тенденции за перфектната снимка пред елхата.

Коледната колекция на LUCY Fashion е вдъхновена от категоричната женственост. В празничния декември Christmas Collection by LUCY очертава любимите рокли в каре, вдига талията, добавя скандинавски кожени елементи в пола и панталон и ги омекотява с тюл.

Усещането за светъл празник в Christmas Collection гарантират и най-подходящите материи за сезона. Приготви се за прегръдка в топлината на памука, класата на френското букле, уюта на вълнените нишки и нежна като коприна вискоза. Моделите елегантно се движат по тялото, оставяйки място за един дъх преди наздравицата и свободната прегръдка с любимите хора.   

Но защото това е LUCY Fashion, нищо не е в кройката на очакваното. В богатия избор от празнични рокли и поли в каре официален микс от риза и панталон или комбинация от червена блуза на ресни, докосваща романтичен колан с панделка - любимият моден бранд  добавя и нов акцент в цветовия код.

Пробвай моделите в божественосиньо и сравни с нюансите на млечнолилаво. Бъди нежния акцент в празничната вечер и не забравяй: 

Christmas Collection от  LUCY Fashion внася истинско усещане за светъл празник.

Сподели: