Намерете ни в

LUCY Fashion със специална игра за месеца на влюбените

07.02 2023

LUCY Fashion превръща Денят на влюбените във вълшебно преживяване през целия месец. Българският премиум бранд за дамско облекло стартира специална игра, която продължава не 24 часа, а през целия февруари. Кампанията се нарича „В сърцето на LUCY” и в нея 10 от участниците ще спечелят по ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в магазините на марката.

Верни на слогана си „Обичаме да ви обличаме“ екипът на LUCY Fashion кани всички свои фенове в специалния корнер пред магазина на марката в Paradise Center. През целия февруари и началото на март там ще бъде разположено огромно сърце, създадено специално за вълнуващи снимки. За да влезете в жребия за наградите, освен да пуснете пост във фийда си, със снимка от корнера, трябва да тагнете и официалния профил на LUCY в инстаграм и/или официалния профил на LUCY във фейсбук. На 07.03.23 обичаната марка ще раздаде своите награди.

Следете социалните мрежи на LUCY и официалния сайт на бранда, за да сте в крак с актуалните LUCY тенденции и за да си осигурите още неповторими fashion изживявания.

Общи условия: bit.ly/3J7W4r3

 

С обич,
LUCY 

Виж играта в INSTAGRAM

 

 

Виж играта във FACEBOOK 

 

Разгледай и галерията

 

Сподели: