Намерете ни в

LUCY хороскоп. Какво казват звездите за 2022 година.

31.12 2021

Какво ни очаква през 2022-ра година? Това знаят само звездите. LUCY Fashion поръча специална астропрогноза, която ще открехне възможностите и препятствията пред всяка представителка на съответната зодия.

ОВЕН

Поемайте трудни проекти през годината. Не се страхувайте от тях. Освен, че ще увеличат доходите ви, ще получите онази вътрешна удовлетвореност, за която приятелки и колежки ще завиждат.

Ако сте самотни, най-успешният месец за движение в личен план ще бъде октомври. По това време ще започнете нов романс или ще укрепите връзката с настоящия си партньор.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Носете дрехи с комбинация и микс от материи: дантела и лен; памук и тюл; кожа и вълна. Заложете на асиметрията във формите. Обеците под формата на халки са подходящия аксесоар за вас тази година.

ТЕЛЕЦ

Бъдете внимателни с всички оферти през първата половина на годината. Двойно преглеждайте  тези, които изглеждат най-примамливи и приятни. Всичко това съвсем не означава да изгубите страст към пазаруването. Напротив! Шопинг терапията много ще ви помогне, но купувайте само по време на кампании, промоции или с промокодове.

Очаквайте романтични приключения през  втората половина на юли. Ако откриете страстен мъж през този период, емоциите са ви гарантирани.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Много бързо трябва да си набавите поне един нов спортно-елегантен сет. Така ще се чувствате удобно по всяко време и красотата ви ще е видима. В колекцията ви от аксесоарите трябва да има нещо блестящо, с пайети или нишки ламе.

БЛИЗНАЦИ

Що се отнася до кариерата ви, ще имате много успешна година. Ако желаете да подобрите работното си място или да развиете бизнеса си, то през 2022 г. ще имате възможност да направите точно това. Действате решително.

С внимание обаче трябва да се отнасяте към личния си живот. Още през януари има риск да развалите отношенията с половинката си. Опитайте се да му дадете повече свобода и възможност да поеме инициативата във вашата двойка.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Избирайте овърсайз модели, емблематични за street модата. В комбинация с вашата емблематична женственост ефектът ще е поразителен. Скрънч за коса в различни цветове е вашият аксесоар за 2021 г.

 

РАК

От април до края на годината има риск от допускане на емоционални грешки. Бъдете по-внимателни във всичките си дела и обмисляйте всяко свое действие. Изчислявайте последствията предварително.

На обратния полюс е любовта. Там не му мислете много. Още от януари имате добри показатели за развитие на романтични отношения или за укрепване на семейните връзки.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Заложете на рокля с дължина над коляното. С нея бихте били едновременно елегантни и практични. Още в началото на годината разгледайте различни видове брошки и подберете тези, които „се връзват“ с любимите ви дрехи. Брошката ще е аксесоарът за 2021 г. за представителите на зодия Рак.

ЛЪВ

Юни и септември ще бъдат решаващи за вас през новата година. Не стойте без работа в тези месеци и наградата няма да закъснее.

Що се отнася до нежните отношения- те ще са затруднени през 2022 г. Ако сте в двойка леки конфликти и дребни сблъсъци може да помрачат хармонията във връзката ви. Ако все още не сте срещнали другата си половинка, едва ли 2022-ра година ще е най-доброто време. Това не означава, че няма да срещате любовта-просто ще е за кратко.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Обличайте дрехи в светли тонове и флорален принт. Разчитайте на стайлинг от два елемента: панталон и риза или впит топ и разкроена пола. Аксесоарът, който ще ви направи забележими е широкопола лятна шапка.

ДЕВА

До средата на април типичните Деви трябва да се пазят от интриги и сблъсъци породени от завист. Подлагайте всичко на обстоен анализ преди да повярвате. Не се доверявайте на никого, особено ако има прекалено добри намерения.

В същото време сезонът на любовта при представителките на зодия Дева ще е в постоянен разцвет през цялата година. Най-добрият месец за любовен живот ще се окаже август, когато ще срещнете точния човек. Ако сте обвързани, то в края на лятото ще изживеете нова романтична вълна в отношенията.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Не забравяйте да добавите в гардероба си класическия сет от черно сако и графитен панталон. В такава комбинация може да сте секси и делова едновременно. Аксесоарът, който ще ви отличи е гривна с талисмани.

ВЕЗНИ

През новата година ще можете да възстановите хармонията с партньора си, ако по някаква причина е била загубена. Ако сте самотна представителка на знака, още през януари ще имате възможност да срещнете любовта. Единственото условие е да не се затворите между четири стени и да не разчитате само на онлайн запознанства.  

В материално отношение годината ще е предизвикателна за зодия Везни, но ако се научите да харчите само за базовия си гардероб, без излишни екстравагантности- всичко ще е наред.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Изхвърлете миналогодишните дрехи и ги заменете с нови лежерни модели, които ще ви доносят удобство и радост. Самочувствието ви ще се възроди с дрехи, които са ви комфортни. Най-подходящият аксесоар за Везни е стилно фишу.

СКОРПИОН

Тази година ще имате време за всичко, включително и за луди преживявания. От лятото до края на септември може да имате застой в приключенията, но като цяло дните ви ще са изпълнени с енергия и преврати.  

Ако все още не сте срещнали постоянен романтичен партньор, тогава е добре да се огледате наоколо. Понякога любовта е в съседния апартамент. Ако щастието вече е с вас, прекарвайте повече време с половинката си и не пестете комплименти към него.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Рокля, рокля и пак рокля! За един от най-сексапилните знаци, няма друга подходяща визия, освен кралицата на гардероба. Аксесоарът, който ще ви изрази най- добре е тънка верижка около шията.

СТРЕЛЕЦ

Зимата и пролетта на 2022 г. са подходящи за уреждане на въпроси, свързани с недвижими имоти или строителство. Новият ви дом ще отвори врати, за да сте господарката в него.

През цялата година Стрелците ще имат нестандартни пориви, като например внезапно да се омъжите, или обратно- да се разделите с партньора. Но каквото и да искате, не трябва да правите нищо до средата на април. Тогава може да действате, а преди това-по-добре не слушайте желанията си.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Обличайте се в червено и черно. Класиката в цветовете ще направи fashion изборът ви за всяка ситуация правилен. Гривни и обеци в злато и платина ще добавят лукс към ежедневието ви. 

КОЗИРОГ

Първите четири месеца на годината ще са изключително трудни за кариерата. Опитайте се да релаксирате по-често и да се разсейвате от работата с нещо приятно. В противен случай желанието за смяна на професията може да надделее, а в момента не се препоръчва да го правите.

Тази година ще бъде богата на различни запознанства и контакти. Ако сте „сингъл“ използвайте началото на годината, за да си поживеете свободно. От май до октомври пък ще е най-силното време за онези представителки на знака, които вече са създали свое семейство.

За да сте fashion икона през 2022 г.- Необходимо е да смените леко стила си и да приемете по-смели решения. Скъсете дължините, отворете деколтето, вкарайте малко лудост в дрехите си- това ще се отрази добре на социалния ви статус.

ВОДОЛЕЙ

Въпреки нестабилната ситуация в света и страната, Водолеите ще имат възможност да увеличат доходите си и да постигнат материални успехи. Разбира се, вашите финанси няма да скочат с магична сила, а ще трябва да положите усилия и да работите много. Най-изгодното време ще бъде през април и май – не го губете в безсмислени ваканции.

Има добри новини за самотния Водолей: от самото начало на годината може да се влюбите и да изпитате буря от интересни емоции. Има и лоша новина за семейните Водолеи: и вие можете да се влюбите…

За да сте fashion икона през 2022 г.- Разчитайте на слънце в облеклото си: пищен солей, панталон в тревисто зелено или топ в ярко жълто- всичко това ще ви направи незабравими. Екстравагантен шал е най-точния аксесоар за вас.

РИБИ

Рибите ще имат година изпълнена с приятни моменти. Успехът се простира не само до работните въпроси, но и до всички области на живота. За да се насладите на триумфа, пригответе се за сериозна работа и активно използвайте възможностите, които животът ви дава.

Ако все още плувате в самотни води, от средата на март до края на годината може да разчитате на нова връзка и запомнящи се моменти.  Ако сте обвързани- внимавайте с кратките флиртове, които макар и безобидни може да доведат буря около семейния кораб.

За да сте fashion икона през 2022 г.- В никакъв случай не се увличайте по модните тенденции, а изграждайте индивидуален стил. Избирайте дрехите си според настроението като гаранция, че винаги ще сте перфектна в тях. Задължителният аксесоар е диадема или друго украшение за коса, което да има блясък и кристали.

Сподели: