Намерете ни в

Тоалет на LUCY Fashion пътува до Рим

18.08 2020

Етнологът Анелия Милушева избра нежната елегантност на Lucy Fashion за стилно събитие в Museo di Roma. В сърцето на италианската столица красивата дама беше част от изложбата „България през стъклото на времето“. Проектът на фондация „Ценности“, в лицето на нейния председател Антонина Стоянова направи фурор, представяйки изискано съчетание на история и високи технологии.

Изложбата разказва история, която обхваща три века и няколко поколения от старозагорския род Близнакови. През 19-и век Марко Близнаков е изпратен от княз Фердинанд, за да специализира пристанищно дело в Триест. Там той среща любовта в лицето на състоятелната Петронила Венециани, която последва мъжа си в България, докато участва в създаването на Бургаското пристанище.

Сред гостите бяха забелязани италианският режисьор и писател Алберто Симоне и съпругата му Роберта (дъщеря на легендарния актьор Нино Манфреди), българката с най-висока титла за красота Мисис Глоуб д-р Румяна Маринова и бившият областен управител на Пловдив Венцислав Каймаканов, две от дъщерите и синът на Надежда Близнаков де Микели Витури, много българи, живеещи в Рим. Специален гост на събитието беше Христо Стоичков, който очарован от изложбата, покани Антонина Стоянова да я представи и в Барселона.

Роклята на Анелия Милушева е един от най-харесваните модели от празничната колекция на LUCY Style Sessions.

Сподели: