Намерете ни в

M I X & MATCH или как да правим успешни LUCY комбинации

20.09 2022

GREEN + DENIM

Безспорният тренди хит за 2022 - неустоимо зелено! Във всичките си нюанси, този цвят обра овациите през годината и не се спря пред нищо! Биваше често предпочитан в аксесоарите, но взе връх и в изборите за аутфити! Комбинацията му със свеж и готин деним, дава възможност лесно да разчупите или довършите тоалета си без да се чувствате длъжни да добавите черно към дрескода!

 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ САКА

Спортно-елегантнияt стил е винаги добра опция за моментите, в които се чудим на кой от двата да заложим. Сакото вече не се приема за твърде официална част от аутфита, даже напротив! Комбинациите му варират и не търпят ограничения! Можем да го видим като допълнение към пола, дънки, панталон.. и дори рокля, без това да задължава за формалност на визията ни!

 ФЛОРАЛНИ МОТИВИ И ТОЧКИ!

Есента е предшественик на промените.. Промяната, от своя страна, е в основата на кръговрата на живота и природата. Какъв по-добър акцент върху тоалетите ни от нежните флорални мотиви в тъмни и телесни цветове! Ако сте по-скоро минималистки, отколкото натуралистки - ви предлагаме да се фокусирате върху изчистените десени, разчупени с кръгли фигури!

Сподели: