Намерете ни в

LUCY Fashion облече най-атрактивните Мисис България

Елегантни тоалети на LUCY Fashion бяха в центъра на едно от най-въздействащите събития в столицата. „Къщата на София“ събра културния и светски елит, за да отбележи 100-тния брой на „Покана за пътуване“- предаването на журналистката Маги Гигова, както и старта на най-новия сайт за пътешествия и пътешественици dromomania.bg
В изтънченото арт-пространство популярни представителки на конкурси за красота дефилираха с модели на LUCY Fashion, селектирани лично от тях за събитието.

Току що излязла от „Фермата“, Мариана Маринова - „Мисис България Глоуб 2007“ и вице „Мисис Вселена“- разходи елегантен панталон с изящен кант и асиметрична каки- блуза.
Далеч по-официална, в черна blink blink рокля бе Малина Димитрова. Трудно е да се повярва, но призьорката от Festival International De La Belleza Del Milenio 2014 – Доминиканска република, е доктор на науките.
Със завидна кариера може да се похвали и „Мисис България Свят” 2017 г. и „Бизнес дама на света“ от конкурса в Рига, Ирина Белчева. Очарователната блондинка се бе доверила на класически елегантна рокля от LUCY Fashion със закачливо, ромбоидно деколте.
На романтична LUCY - визия заложи „Мисис България“- 2013 и „Кралица на света Вики Божилова. Дългите й руси коси идеално хармонираха с полата на сини цветя и висока талия и блузата с открити рамене, в цвят крем.
Актуалната Мисис България Worldwide 2019 г., Марина Цветанова също не пропусна събитието. 27 годишната красавица избра да прекара вечерта в удобен сет от магазина на LUCY Fashion в SkyCity Mall- София. Колежката й по титли, „Мисис България Multiverse”2012 ; „Мисис България“ 2013г. , Илияна Карастоянова, също заложи на практична визия в черно и светли акценти, които подчертаваха страхотната й фигура.

Дефилето на най-красивите омъжени дами наблюдаваха светски лъвици като:
Ива Екимова и дъшеря й ДараАни Халваджиян; журналистката Ива Дойчинова; актрисата Деси Тенекеджиева; почетния консул на България в Конго, Теодора Игнатова; посланичката на Куба Н. Пр. Каридад Ямира Куето Милиан; председателят на Съюза на журналистите Снежана Тодорова; трикратната носителка на Златна игла София Борисова с дъщеря си Доротея; актрисата Гергана Стоянова; режисьорът Клара Армандова; писателката Йова Станкова, „Мис България“ Елена Тихомирова и „Мисис Глоуб“ Румяна Маринова, първата „Мисис Баба“ Капка Амзина и половинката й Явор Цаков, както и продуцентът на 20 конкурса за красота Меги Савова.

Сподели: