Намерете ни в

Как се обличат дамите според зодията си

21.12 2020

Колкото и да е странно, между стила на обличане и зодията има дълбока връзка. LUCY Fashion потърси астролога Жулиета Петкова, която направи кратък фешън портрет на всяка една от зодиите. Вижте се в астро-огледалото и споделете дали описаното съвпада с вашия личен почерк, предвид зодиакалния знак.

овен овен Йоана позира с топ в любимия цвят на дамите "овен"

ОВЕН – Представителките на тази зодия предпочитат сами да диктуват тенденциите, вместо да ги следват. Не ги интересува кое е модерно или какви са общоприетите норми - те знаят какво им отива и се обличат само с него. Но това съвсем не означава, че дамите от първия знак на зодиака са „фешън дизастър“! Повечето от тях се открояват сред тълпата с добрия си вкус и ярки цветове в дрехите си: червено, жълто, зелено. Жените Овен харесват панталон-цигара и имат стремеж към тънка талия. Стегнатият колан е техен патент. Нерядко тези момичета си падат по момчешки стил.
телец овен Дамите Телец обичат изчистените линии и класически цветове.

ТЕЛЕЦ - Телецът предпочита изящните кройки. Тези дами държат на красивите дрехи и са много взискателни към имиджа си като цяло. За представителките на втория знак на зодиака е много важно дрехите да са скъпи, маркови, стилни. Но при цялата тази изтънченост, дамите Телец не парадират с вида си, а предпочитат да са дискретни. Да обсъждаш с тях цената на тоалетите им е проява на лош вкус. Цветовете, които носят, не са ярки, без апликации и орнаменти са, но дрехите им са с изключителен силует.
 
близнаци овен Криастиана е облечена с аутфит в бонбонени цветове, за който всяко момиче - близнаци ще ѝ завиди.

БЛИЗНАЦИ - Близнаците не може да се спрат само на един стил и са в постоянно търсене на модни решения. Забавни по характер, това личи и във външния им вид. Дамите Близнаци предпочитат огромни гардероби, пълни с какво ли не - дори и с тоалети от вида „това пък защо съм го купила“. Облеклото за деня им зависи от настроението сутрин и често Близнаците могат да бъдат с нетипични цветови комбинации като розово и червено или синьо и зелено. Единственото, което остава като постоянна величина при дамите Близнаци е пристрастеността им към дънките и денима.
рак овен Елени Декидис се влюби в колекцията от деним на LUCY

РАК - Ракът е знакът, който претърпява истински промени в облеклото през целия си живот. Младите и възрастните Раци виждат две напълно различни изображения в огледалото, които често си противоречат визуално. Като цяло обаче дамата Рак е нежна и деликатна, също като дантелата, която предпочита в по-млада възраст… Или като коприната, която предпочита да обгръща тялото й. С напредването на мъдростта обаче луксозните материи отстъпват място на натуралните и удобните. Кройките постепенно минават от тесни, по тялото, тип “прегърни ме“, до широки и свободни. Цветовете стават от така наречените „смели“ , до спокойните пастелни тонове. Единственото, което остава непроменено в Раците е изключителната любов, с която се грижат за дрехите си.
 
лъв овен Светската лъвица Ева Веселинова винаги е в центъра на вниманието, независимо с какво е облечена!

ЛЪВ - Луксът е водещата категория за жените Лъв. Колкото по-скъп и бляскав е тоалетът, толкова по-голям е шансът една Лъвица да го хареса. Пазаруването им отнема много време, защото дамата Лъв иска да бъде сигурна, че действително се е спряла на най-скъпия възможен избор. В гардероба на такива момичета може да се открие разнообразие от кройки и материи, обединени от единствения елемент, който Лъвиците приемат безрезервно-пайетите. Харесват червеното, жълтото и разбира се - черното за луксозните партита. Специфично при представителките на тази зодия е, че както са стриктни към своя външен вид, така и са адски изискващи към визията на партньора си. Понякога кавалерът на такава дама бива избиран само заради „опаковката“, без да се зачитат интелектуалните му качества.
дева овен Елизабет Методиева се наслаждава на дрехите, които предлагат стил плюс максимум комфорт - като всяка дева!
ДЕВА - Доста трудно е да се опише стилът, който Девата избира. Факт е, че представителките на този знак нямат никакви общи предпочитания, които да са като правило. По-скоро Девата облича последно закупената дреха и се пристрастява към удобството й. Затова облеклото на Девите трябва да е универсално и подходящо за разнообразни ситуации. Ако са с пола- то трябва да е дълга или солей, ако са с панталон - нека да е силно еластичен, спортен, но все пак с мотив на елегантност. Те наистина обичат удобството и е страхотно, когато един и същ сет е подходящ както за работа в офиса, така и за разходка в парка. Апликациите, мотивите и принтовете не са за предпочитане. Девата е най-чистия знак, за който дори малко петънце вече е повод за безпокойство.
 
везни овен Ирен е облечена с тоалет, който би бил перфектният избор за всяка дама от зодия Везни. 

ВЕЗНИ - Везните са много придирчиви към външния си вид. Те следват модата и се адаптират към съвремените тенденции. С невероятен естетически усет, Везните винаги добавят и собствен почерк към всеки тоалет, с нетипичен аксесоар, фишу, интересна чанта или открояващи се обувки. За дамите Везни е много важно от какво са изработени дрехите. Те държат на естествените материи, които да създават нежно усещане върху тялото им. Бързо ще ги познаете сред всички други зодии… Просто вижте кои са актуалните тенденции в момента и ги потърсете в жените наоколо.
скорпион овен Мария представя аутфитът, който LUCY избра за зодия Скорпион

СКОРПИОН - Това са момичета с изтънчен вкус. Те отлично знаят какво най-много отива на фигурата им и го експлоатират безпроблемно. Дамите Скорпион умеят да изглеждат мега ефектно и предизвикателно, подчертавайки своята сексуалност и женственост. Тесни рокли и панталони, къси поли, дълбоко деколте, перли - всичко това им се харесва. Към забележителните тоалети тези момичета добавят и вродения си нарцисизъм, който им дава увереност, че са привлекателни и очарователни, а хората, които не ги харесват, са чисто и просто завистливци. Различните аксесоари играят важна роля в образа на Скорпиона и добавят важен детайл към тяхната ярка концепция за красота.
 
овен овен Главният редактор на сп. ELLE - Мария Георгиева избра от LUCY яке с пламъци в черно и сиво. Огънят е водещ елемент за зодиите овен, лъв и стрелец. 

СТРЕЛЕЦ - Жената, която стреля точно в целта е почитател на разкоша, панделките, плисетата, воланите, къдрите и всичко, което е леко и ферично. Нестандартният шик, който обича я отличава от останалите. Дамата Стрелец е способна да прекара половин час във оправяне на връзки и панделки по своя тоалет, само и само, за да бъде той перфектен, според собствените й разбирания. Но понякога желанието й да спазва свой собствен стил я прави леко демоде или извън актуалните тенденции. Все пак жената Стрелец държи не толкова да е модерна, колкото красива в собствените си очи.
козирог козирог Кристиана е облечена с комбинация от топ с къдри и класическа пола тип молив - аутфитът е изчистен, от леки и елегантни материи.

КОЗИРОГ- Едва ли има зодия по-безразлична към дрехите си от Козирог. Те не преследват модните тенденции, дори се отдават на лек фешън аскетизъм. При тях всичко е скромно, без излишни украшения, но носено с достойнство и вирнато носле. Жената Козирог изключва социална функция на облеклото. Тя просто облича това, което намира от пръв поглед в гардероба си. Предпочита тоалети от две части, които може да комбинира и разменя. Все пак ако се наложи да избира, дамата Козирог би посочила коженото яке и рокерски панталони като свои любими.
 
водолей водолей Инфлуенсърът Мария Перчемлиева се отличава с ярък личен стил.

ВОДОЛЕЙ - Никой не може да сбърка жената Водолей. Тя е способна да се открои дори в най-откачената компания с най-поразителните образи. Факт е, че представителките на тази зодия избират най-оригиналните опции за своето облекло, като - да си го кажем- понякога дори изглеждат странно. Те са смели и не се колебаят да се обличат предизвикателно, дори неподходящо за тяхната фигура. Жената, родена под съзвездието Водолей, не е просто експериментатор, а любител на шокиращото и екстравагантното. Деколтетата и дължините им са по-дълбоки и по- къси, отколкото се смятат за прилично. Въпреки това, жената Водолей не се смята за толкова сексуална, колкото шокираща и предизвикваща... И всеки, който не я харесва, явно е скучна личност.
риби риби Стилът на рибите е неуловим! Представител на зодия Риби е Виолета Стоянова - главен мениджър и дизайнер на LUCY Fashion.

РИБИ - Рибите са доста противоречиви в своите предпочитания. Във всеки случай, какъвто и тоалет да изберат, към него ще добавят и частица от своето собствено виждане. Рибите обичат удобството на облеклото и затова предпочитат меки, свободни варианти за ежедневието и строги бизнес облекла за офиса. Те не харесват да са в центъра на вниманието, така че по-вероятно е изборът им за цветове да падне върху нещо по-малко забележимо или върху класиката черно-бяло. Обожават перли и пухчета и често ги добавят ръчно към някоя дреха, за да може после да я нарекат „любима“.
 
Сподели: