НАПРАВИ И СПЕЧЕЛИ
Новата ни игра е за всички, които обичат да творят: напишете, нарисувайте или изобразете по какъвто и да е начин името на нашия бранд LUCY, снимайте и сложете снимката (или Вашето видео) в коментар под постинга на играта в нашия фейсбук профил! Може да споделяте снимки и клипчета!

10 от най-интересните и креативни идеи ще получат ВАУЧЕР на стойност 100лв от LUCY! Играта продължава от 2 до 8 април, а победителите ще бъдат обявени на 9 април! 10 ваучера за 10 човека! Най-добрите идеи ще бъдат публикувани и тук, както и в отделен постинг на страницата на LUCY Fashion във фейсбук.

Специалното жури на LUCY включва:
Виолета Стоянова - главен мениджър и собственик на бранда
Цвети Георгиева - чаровницата, без която "Шоуто на блондинките" щеше да се казва "Шоуто на блондинката"
Неда Малчева - художник, илюстратор, хулиганка...гуру за майките и блян за бащите...с ураганно чувството за хумор и очевиден талант!
Каролина Братанова - актрисата, тв водеща и йога майстора с обезоръжаваща усмивка и магична енергия!
Ева Кикерезова - без която времето никога няма да е хубаво!

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ НА ИГРАТА

  1. Право на участие имат всички български граждани над 18г.
  2. Няма ограничение на споделените снимки или видеа, с които може да участва един участник.
  3. Играта продължава до 24.00 часа на 8 април 2020. Победителите ще бъдат оповестени на 9 април 2020. Ще бъдат избрани 10 победителя.
  4. Условия на играта: всеки участник трябва да напише, нарисува или изобрази по какъвто и да е начин името LUCY, да снима или заснеме във видео своята идея и да я сподели в коментар под постинга на играта във фейсбук профила https://www.facebook.com/Lucy.bgOFFICIAL/
  5. Участниците се съгласяват LUCY да оповести техните имена, акаунт и/или профилна снимка, в случай, че бъдат избрани за победители.
  6. Всеки победител трябва да може да докаже своята самоличност.
  7. Наградата е безсрочен ваучер на стойност 100лв за магазините на LUCY Fashion.