Намерете ни в

Неда Малчева или защо една жена е секси, когато е забавна

18.08 2020
neda-malcheva

Неда Малчева или защо една жена е секси, когато е забавна
За Lucy-преживяването с Неда може да се говори много. Помолихме я да бъде жури в креативна игра, свързана с изобразяване логото на Lucy Fashion. Тя прегърна идеята, като се включи неподражаемо и ни зарази със смях, забавление, кокетен женски чар, убийствена дамска самоирония и талант…Много талант!
Разбира се, че няма да изпуснем момента да я поразпитаме за нещата от живота, скрити извън нейните рисунки или закодирани в уникалните карикатури.

- Неда, може би всеки пита, но откъде го вадиш това чувство за хумор?
- Вероятно е ген, тъй като баща ми обича да пуска едни тънки шегици, които пък майка ми изобщо не разбира и се сърди. Затова и искрено се надявам тя да не прочете това… Никога.

-Имаш три деца (без да броим таткото)- как се променя една жена след всяко ново същество в дома й?
-Няма да ви баламосвам, но щом цирка в къщата се разраства, няма как и ти да не се превърнеш в циркаджия. Още повече отговорности, още повече малки гащи и чорапенца за простиране, които те водят до тиха истерия. Безграничната любов и щастие са напълно ясни на всички, разбира се. В крайна сметка с тях ти се отплаща цялата тази лудница.

- Има ли място за женска суета, когато си майка, съпруга и работещо момиче?
- Трябва да има! И го казвам аз, която вечно вади сополиви кърпи от джобовете си, и вечно мириша на пържени кюфтета. Жената трябва да е красива, поддържана и ухаеща на парфюм, независимо колко деца и висят на врата. Казвам го само, за да се засрамя и да надъхам и себе си, не само другите.

- Коя, според теб, е най-голямата модна грешка за една жена?
- Че робува на модата прекалено много. За мен една жена трябва да е индивидуалист. Модата не отива на всички, и понякога ни поставя в калъп. Другото , което искам да кажа - Носете отговарящият за вас размер дънки, моля ви!

- Дай да видим сега: каква си в кухнята; каква си в спалнята и каква си пред огледалото?
- Ох, в кухнята съм абсолютен танк. Постоянно бързам, чупя чаши. Признавам, че веднъж търсих нечупещи се чаши за вино в Гугъл.
В спалнята съм мечка, тъй като наскоро мъжът ми каза, че спя като такава и не чувам нищо. Сигурно завижда, понеже той има много лек сън.
Пред огледалото в повечето случаи съм с развалена от през нощта прическа. Малко размазана се виждам, че децата постоянно пипат и ближат огледалото. Разбира се че понякога се виждам гримирана и сресана.

- С какво обичаш да се глезиш?
- Тъй като от известно време да остана насаме със себе си се води лукс, но случи ли се (веднъж на високосна година), най - обичам да стоя в хоризонтално положение и да правя нищо! По - голяма глезотия от това не знам.

- А с какво глезиш любимия си човек?
- С всичко, за което ме помоли. Да му направя кафе, да сготвя нещо, което обича. Обещала съм му и масаж, но докато стигнем до него заспивам…като мечка:)

- И като за финал – ако трябва да измислиш сюжет за героинята Луси, която е облечена в Lucy Fashion и смело крачи през града- каква ще е тя, какво ще й се случи;)
- На Луси ще и отредя светлата съдба да крачи смело без деца към някой хубав винен бар!

Сподели: