Намерете ни в

Черно и бяло с Нели Петкова

18.08 2020

Да работим по колекцията „Ексклузивно с Нели Петкова“ беше повече от удоволствие. С усмивката си, естествена красота и очарованието си, вдъхновителката на проекта даде ново значение на категоричните цветове. Оказа се, че съществува „усмихнато черно“ и „фатално бяло“ или с една дума- всички нюанси са възможни, когато в главата ти е цветно, а в душата емоционално.
Разгледайте колекцията в черно и бяло с Нели Петкова и вижте колорита й от отговори в разговора с Lucy Fashion.

- Знаем колко важен е стайлингът за един изпълнител.
Кой и как се грижи за твоя?

- В повечето случаи сама подбирам дрехите и аксесоарите ми, според настроението и повода. Когато става въпрос за някои мои проекти и важни сценични изяви обаче се доверявам на професионалистите. Обичам да намирам баланса между това, което е актуално като тенденции и моето лично усещане.

- Преди около 2 години ти се случи най-щастливото събитие за една жена. Как балансираш между майчинството и работата?
- Тази година нашият син Даниел ще навърши 3 години. Всяка майка знае, че балансът между майчинството и работата е нещо, което изисква ежедневни усилия. Аз имам късмет в това отношение, тъй като имам подкрепата и разбирането на семейството ми.

- Докато работехме с теб се уверихме, че си твърд перфекционист. Във всичко ли държиш на максимума или понякога си позволяваш и да си малко по-лежерна?
- Старая се да бъда максималист в работата ми и в това, което се изисква от мен в някои ситуации. Има много неща в които не изпадам в крайности, защото считам, че е ненужно. Битовизмите са част от тях. В това отношение мисля, че желанието и старанието са достатъчни.

- Имали ли е момент, когато си поставяла личния живот пред кариерата?
- Не са единични моменти. За мен всичко свързано с живота и здравето на близките ми стои на първо място. Аз обичам и работата ми безкрайно много. Тя е част от мен. След като родих много от приоритетите ми се промениха. Опитвам се да търся баланса.

-Ти може да пееш всичко – чува ли сме твои изпълнения в много разнообразни жанрове. Има ли нещо, което никога не би изпяла?
- Не бих изпяла нещо много цинично.

- А начин, по който никога не би излязла на сцената?
- По същия начин като с музиката. Не бих се появила във вид, който изглежда пошло и цинчно. Иначе нямам други притеснения. Аз съм артист и обичам разнообразните сценични превъплъщения.

- На финала - би ли споделила какъв е твоя любим аутфит, с който се чувстваш красива и уверена ?
- Червена рокля или каквато и да е красива рокля и червено червило.

Сподели: