Намерете ни в

Lucy Fashion предизвика фурор в Пловдив

С грандиозно събитие LUCY Fashion откри новия си магазин в Пловдив, 56-и поред от веригата на марката.

Стотици дами посетиха MALL Plovdiv в деня на официалния старт на нашия нов магазин и усетиха парти атмосфера, за която дълго ще се говори. Сред чашите искрящо шампанско, подаръците за всяка дама и изключителните модни находки за пореден път доказахме, че не само обичаме ви да обличаме, но умеем и страхотно да ви забавляваме.

Калин, Жорони и Венсан от стендъп триото „Нема к‘во“, влязоха в ролята на водещи и очаквано предизвикваха широки усмивки и бурен смях. С нестандартни провокации към най-смелите момичета тримата раздадоха многобройни награди, като десет от най-атрактивните почитателки на марката спечелиха щедри ваучери на мига, а много дами се включиха в онлайн играта за fashion selfie от мястото на събитието.

Партито не мина без музика, танци и звезден прах, очарователно поднесени от Орлин Павлов и Живко Петров. В моден салон LUCY Fashion музикантите направиха мини концерт с най-големите си хитове и зарадваха дамите с артистични пози за снимки.

Партито беше чудесна възможност за всички наши клиентки, които обожават ЛУСИ, да се срещнат с дамите, които са движещата сила на нашия бранд - собственичката на марката Гергана Колева и Виолета Стоянова - главен мениджър и основен дизайнер. Госпожица Стоянова сподели и някои изненади, които предстоят, но засега ще ги запазим в тайна - следете ни в Instagram и Facebook, за да разберете какви са те!

 

Сподели: