Намерете ни в

Пам и нейната LUCY магия

16.10 2023

Обичаме да обличаме огнени момичета като Пам! И между дрехите, моделите и еуфорията от фотосесията с нея си подаряваме време за сладък разговор в Пам-стил. 

???? Пам, кога осъзна силата си като жена?

Осъзнах силата си като личност много рано през израстването си, защото виждах как искам да размишлявам над неща, които не вълнуват повечето хора, но говорейки за проблемите, които ме интересуваха хората около мен се вдъхновяваха. Като жена силата си я осъзнах за жалост доста по-късно, преди няколко години, когато повярвах, че притежавам такава. Тогава започнах да развивам повече естетиката, визията и женствеността си. Започнах да вярвам в това, че едно от най-силните качества на една жена е нейната чувствителност и емоционалност, която може да привлича и обединява хора. Така много добре отделям своята личност и нейното влияние върху хората чисто човешки и своето женско начало и енергия, която влияе на останалите, за да преоткрият кътчета от себе си свързани с емоциите и чувствата им, които крият дълбоко.

  ✨ Коя е твоята движеща супер сила?

Категорично маслото, което ми е нужно, за да работи вътрешният ми двигател, е сменяло своето съдържание, но винаги е стояло едно основно нещо в задвижващия елемент и това е била амбицията ми да бъда добър човек, който се гордее със своята чест и постижения. За мен успех без достойнство просто не е успех.

???? Кое според теб е по-силно: мъжкото или женското приятелство и защо?

Истината е, че не смятам, че истинското приятелство се определя от пола на хората между, които се проявява. Силното и истинско приятелство в което няма фалш, лицемерие и мерене на услуги, е едно от най-стойностните неща, които могат да се случат на човек. Понякога приятелството ни учи повече от любовта. Да не кажа винаги. Убедена съм, че сериозните взаимоотношения са стабилни именно, когато партньорът до нас се превърне в наш истински приятел. За жалост все повече виждам предателства, а не приятелства независимо дали между мъже или между жени. Щастие за мен е, че имам истински приятели и от двата пола. Пазя ги и те мен също.

???? Вярваш ли, че една рокля може да повлияе на самочувствието?

Вярвам, че щом обиди в матрицата на виртуалното пространство по наш адрес изречени от непознат могат да сринат и повлияят на нашето самочувствие и настроение, то със сигурност рокля реално намираща се в гардероба ни, която може да докоснем, усетим и преживеем върху кожата си СЪС сигурност може да повлияе на самочувствието, тонуса и грижата, която искаме да полагаме над себе си.

❌ Как определяш стила ти на обличане и ще ни признаеш ли за някоя твоя „модна грешка“?

Стилът ми със сигурност е съчетание между модни тенденции за сезона с градското удобство. Обичам да миксирам стилове, както в елегантно облекло със спортни детайли и аксесоари, така и винтидж с много актуални кройки и материи. Не съм от жените, които крещят за внимание с дрехите си. Обичам изчистеното, но стойностно облекло от което лъха на класа, а не на секция basic. Модна грешка... не е една. Като по-малка преминах през период на много екстравагантно обличане, а след това най-голямата ми грешка беше възхвалата на черното, когато целият ми гардероб беше изключително траурен. Все още преоткривам цветовете в гардероба си и ако има два цвята на модел дреха, който искам да си купя винаги избирам различния от черно.

???? Важно ли е мъжът до теб да има вкус за мода?

Важно ми е мъжа до мен да е мъж. Не ми трябва човек, който е по-суетен от мен. Имала съм отношения с мъже, които имат стил, но изобщо не се стараят, освен ако не се налага, което работи за мен. Ако имам повод и искам да ми завоюваш уважение с визията си съм сигурна, че мъжът на място ще знае какво от гардероба да облече, а през останалото време не ми пречи да е с дънки и тениска или хуудита, които да си крада от време на време.

???? Имаш ли любима дреха, такава, която си носила 100 пъти, но все не склоняваш да я махнеш от гардероба?

Имам няколко рокли, които съм си купувала преди десетина години, когато започнах първата си работа и отделях от заплатата си, за да си купя рокля, за която мечтая. Обличани са броени пъти, но винаги ме връщат към първия период в живота ми, когато можех да си позволя да се погледна в огледалото и да си кажа: "Ето! Всичко, което е върху теб, си успяла да си го купиш сама!" Много горда се чувствах. Самостоятелността ми беше фикс-идея и понякога си ги обличам вкъщи да ги пробвам тези рокли, оглеждам се за десетина минути и си спомням за усещането.

???? Ако беше цвят щеше да си….

Абсолютно без да се замисля червено. Обожавам всичките разновидности на този нюанс.

???? Ако беше аксесоар щеше да си…

Отново без да се замисля ще отговоря, че щях да съм часовник. Стоя като бижу, блестя деликатно и отмервам времето, за да не бъде загубено, а под капака ми "тупти" сърце сръчно сглобено от стари майстори.

  ???? Ако беше песен щеше да си…

Mareux - The Perfect Girl

You're such a strange girl
The way you look like you do
You're such a strange girl
I want to be with you

(Пуснете си я да я слушате!)

  ???? Пожелай нещо на всички LUCY момичета

Никога не забравяйте, че най-хубавото на вашето тяло е, че е вашето тяло. Никога не забравяйте, че живота, който живеете е неповторим и по-красив от всички написани книги, от всички романтични филми, от всички останали мигове, защото вашите мигове, са вашите бъдещи спомени, а те са най-голямото богатство.

И докато създавате спомените си и живеете живота, който мечтаете в тялото, което е прелестно не забравяйте да обичате това тяло и да го обличате с дрехи, които ще обичат извивките и ще показват красотата му още по-категорично на всички останали.

 

Сподели: