Намерете ни в

Кои са победителите от играта 2Х3 на LUCY?

17.08 2020

Кои 6 дами грабват ваучер на стойност 300лв?
Нашата последна игра 2х3 беше създадена специално за вас, нашите клиенти. Условието беше да споделите своя снимка с дреха на любимия си бранд, като играта се проведе успоредно във Facebook и Instagram. Получихме толкова много снимки (направо ни шашнахте във Фейсбук, признаваме си, в Инстаграм тепърва набираме скорост!), че на журито не му беше лесно да отсее 6-те най-добри снимки. Припомняме ви кой взе участие в оценяването на снимките:

> Виолета Стоянова - главен мениджър на LUCY
> Гергана Йорданова – собственик
> и най-известната блондинка в България – водещата Цвети Георгиева от радио Fresh! и „Шоуто на блондинките“.

Е, дами, които от вас ще празнуват с ваучер от 300лв?
Ето и наградените снимки и участници...
(заглавията на снимките сложи нашият екип)

 

Силвия Делчева - "Мечтание"
- споделено във facebook -

Тази снимка грабна журито с небрежната елегантност, с която дамата носи нашата рокля. Сетингът подсказва официален повод (може би сватба?), а голяма част от дрехите на LUCY са предназначени именно за специалните дни от нашия живот. Усмивката и погледът, устремен нагоре, показват начинът, по който ние от LUCY гледаме на бъдещето - с нетърпеливо очакване за страхотните неща, които тепърва ще се случват!

 

Десислава Вукова - "Снежната кралица"
- споделено във facebook -

Не е ли прекрасна Деси в своята зимна премяна? Тя е избрала едно от най-популярните ни палта и го представя по начин, който ни остави без дъх! Зимен разкош!

 

Ивелина Тодорова - "Обичаме България"
- споделено във facebook -

Тази снимка събра впечатляващ брой харесвания във Фейсбук, може би защото представя това, което всички ние носим в сърцето си - любовта към България! ЛУСИ е марка, която произвежда в България и една от основните ни цели е да подпомагаме дребния бизнес в България чрез многобройните ни франчайзингови магазини. Нямаше как журито да остане равнодушно към тази снимка - толкова много настроение, толкова много любов има в нея!

 

@poli_dara - "На морския бряг"
- споделено в Instagram -

Журито избра тази снимка заради хармонията между настроение, цветове и дреха. Като пейзаж на художник, нали?

 

@stellvasileva - "Импресия в червено"
- споделено в Instagram -

Стеляна Василева участва със снимка със забележителен сетинг. Нямаме идея каква е машината зад нея, но мястото, което е избрала, за да се снима, е необичайно и изненадващо, а снимката веднага се открои сред всички останали - така, както се открояват колекциите на LUCY!

 

@ivelina_borislavova - "На чай с кралицата"
- споделено в Instagram -

Може ли LUCY да откаже чай на английската кралица? Разбира се, че не, дори и да става дума за кралицата в "Музея на мадам Тюсо"! Тази снимка спечели журито не само с чувството за хумор, но и с акцента върху това, че дрехите ни са достойни да бъдат представяни дори и пред най-високопоставените особи.

 

Нека победителите се свържат с нас на лични във Facebook или Instagram (според това къде са участвали), за да получат своите ваучери на стойност 300лв!

Изпратихте ни толкова много прекрасни снимки на любимия си бранд и журито ни прекара няколко нелеки часа в разглеждане и отсяване на финалистите. През първоначалната селекция на журито минаха над 30 снимки, от които после бяха подбрани 6. Забавихме обявяването на победителите с един ден, точно заради оспорваните дискусии, през които премина журито, за да посочи своите фаворити! В крайна сметка бяха отсяти кадрите, които са най-интересни и открояващи се като идея. Получихме снимки от пътеществията ви в цял свят, снимки от мили семейни тържества и сред прекрасна природа. Вие позирахте с дрехите на LUCY повече от прекрасно, а това, което обединяваше всички снимки, бяха вашите усмивки! Някои от вас бяха на крачка да грабнат награда, но ваучерите днес са само 6. Обичаме ви! <3

Продължавайте да ни следите във Фейсбук и Инстаграм - очакват ви още много интересни игри!
Предстои да представим и есенната ни колекция, а тя, както винаги, ще бъде ЗА-ШЕ-МЕ-ТЯ-ВА-ЩА!

Сподели: