Намерете ни в

Подари си празник! Спечели с LUCY!

20.10 2023

2 години онлайн магазин на LUCY Fashion! Празнуваме заедно!

LUCY отбелязва две години с фешън изкушения на клик разстояние. Отбелязваме рожден ден, в който може да спечелиш неочакван моден бонус. Сега е точния момент, в който да заредиш гардероба си с атрактивни модели, при това в неустоим вариант.

Яке с кожени ефекти или палто от кашмир в принт-изборът е твой. Рокля за официална вечер, или свежо попълнение за ежедневието-имаме всичко, в различни кройки и цветове. Не забравяме, че след емоционална, шумна вечер, няма нищо по-приятно от  аутфит , в който да се отпуснеш. Предлагаме удобни и практични предложения в нашата „сет“ категория, с които не само да ти е комфортно, но и да се чувстваш красива.

Празникът на LUCY.BG подсеща, че наближават още много светли поводи, до края на годината, а мисия „неустоима“ трябва да започне веднага. За това сега, по случай рождения ден на онлайн магазина, предлагаме пленителни fashion изкушения, от които може да спечелиш. Използвай парти енергията и ела на lucy.bg в периода 20-22 октомври 2023 г. Вземи това, което харесваш и спечели 10% от стойността като ваучер за следващата си онлайн поръчка.

Виж социалните ни мрежи, където споделяме best sellеr-ите от изминалата година-тези, които много бързо може да превърнеш в свой уникален подарък. Не забравяй да запазиш в Instagram публикациите, които ти допадат, защото… нали помниш: всяка покупка до 22-ри октомври, ти носи 10% от стойността, като ваучер, за следващата си онлайн поръчка.


LUCY Fashion: Обичаме да ви обличаме!...Вече и две години онлайн, в елегантна, виртуална прегръдка!


Виж пълните условия на кампанията

Сподели: