Намерете ни в

LUCY FASHION и героините от ПЪТЯТ НА ЧЕСТТА

18.08 2020

 

Страхотни характери, завладяващи истории, красиви сцени и смели думи - това са само малка част от суперлативите по адрес на актуалния сериал на Нова ТВ „Пътят на честта“. Централна роля в него заема ТЯ- жената!

Дали ще с нежно-твърдия характер на Кера (Силвия Петкова), по момичешки закачливата Жаклин (София Маринкова), желязната Мария (Марияна Миланова), порцелановата Анелия (Гергана Данданова) или най-добрата приятелка Люба (Илияна Коджабашева) - героините в „Пътят на честта“ са вълнуващи образи с интересни съдби, дръзки постъпки, страстни решения, бурни целувки и… красиви дрехи!

    

LUCY Fashion „облече“ най-интересните женски роли в един от най-гледаните модерни сериали. Вие със сигурност ще разпознаете много от любимите си модели на LUCY в сериала! Специално за епизодите бяха избрани актуални модели от последните колекции на българския моден бранд, които стоят като персонално ушити за актрисите. Една от перлите в селекцията на LUCY- луксозната рокля до коляното, с бродерия от цветя и яка, обсипана с перли - дори си имаше собствен върховен миг в сериала. Героят на Веселин Плачков, Киро Християнина, обърна специално внимание на новия тоалет на екранната му любимка Жаклин и, да си признаем, роклята на LUCY Fashion наистина даде уау-ефект на сцената.

     

Очакваме с нетърпение втория сезон на телевизионната сага и сме уверени, че „пътят на честта“ и „пътят на модата“ винаги са в една посока.

В статията са използвани кадри от Nova Play.

 

 

Сподели: