Намерете ни в

Starry Night, или какво да очакваме от годината на Черния воден тигър

16.12 2021

Той пристига с грациозна стъпка точно в полунощ на 31 декември. Астролозите го обличат в черен цвят, а характерът му остава загадка за учените. Хищният му нрав не се харесва на консервативните, но авантюристите обожават Черния воден тигър, който може да бъде покорен само от истинска жена… също като в приказката за Красавицата и Звяра. 

Новата година, обречена на този символ, ще е време на контраста. Също като хищника, който бързо преминава от агресивно към „мъркащо“ настроение, в облеклото се залага на силните противоречия: сет в черно и бяло; малка черна рокля с бели елементи; слим панталон с контрастен кант или просто бял колан, оформил елегантен тъмен силует.

Освен ясна граница между цветовете символиката на тигъра си играе и с нетипични комбинации в облеклото. Ако досега си смятала за невъзможно да носиш любимата си рокля върху любимия панталон, през 2022 г. табуто пада. Starry Night на LUCY Fashion предлага дръзки решения, миксиращи сигурността на панталона с романтиката на роклята. Визията е издължена, а изборът на тюл придава носталгия по приказната мода. Лекотата на тази материя, символизираща нежна сила и силна страст, е предпочитана за всяка официална вечер.

Силата ще бъде водеща в повечето начинания през новата година, тъй като Черният воден тигър символизира властта в китайската култура. А властта на жената се крие не в това, което показва, а в това, което загатва. Всеки флирт с тялото гарантира абсолютно fashion попадение и тотален контрол на вниманието: рокля с голи рамене в стил Cabaret; асиметрия в малката черна парти рокля с отворено пространство на гърба или къси панталони през зимните дни - всичко е позволено, ако е против стандарта и  демонстрира индивидуален стил и независимост.

И докато през новата 2022-ра година Звяра е облечен в своята тигрова шарка, въпросът с какво да блесне Красавицата е с голяма въпросителна. Ако стартът на новите усещания е в новогодишната нощ, няма по-добър вариант от това да я посрещнеш в ефектна тюркоазена рокля - любимия нюанс за всяка авантюристка. Добавеният метален ефект носи празничен лукс, а малките несъвършенства на тялото може да се прикрият с буйни ресни. Единственият недостатък на тази рокля е, че веднъж облечена, не може да бъде забравена, също както не би се повторило усещането от единствената първа нощ на новата година.

LUCY Fashion: Обичаме да ви обличаме … и през новата година!

Сподели: