Намерете ни в

Стилът на всяка зодия

03.06 2022

Всяка зодия има своя отличителен стил. Виж как може да си гарантираш точната незабравима визия, според своя астро знак. 

ОВЕН

Релеф върху материята, стилна бродерия, класически солей - това предпочитат чаровните представителки на зодия Овен. Стремежът на дамите от този знак е никога да не са като другите и определено това личи от избора им на официален аутфит. Нестандартни цветове и интересни щампи са вечния избор на дамите Овен, а ако към тях се добавят и „тежки“ бижута, то тогава силуетът добива типичната „овенска“ изтънченост. 


Виж моделите за ОВЕН


ТЕЛЕЦ

Когато е в цвят жената Телец е в своя вихър. Няма да я видите в семпли нюанси, „убити“ тонове или ефирни материи. Наситеността и яркостта на роклите, панталоните и гащеризоните й се вижда отдалеч, а палавият елемент на характера й личи в експеримента с дължините на моделите. 

Виж моделите за ТЕЛЕЦ

 

БЛИЗНАЦИ

Панталонът е предпочитания моден елемент за жените Близнаци. Комфортът и удобството в кройката са водещи за тях дори, когато трябва да направят фешън избор за официална вечер. Близнаците не обичат да експериментират с цветовете и предпочитат контраста на черното и бялото. Стилът им се отличава със строга елегантност и аристократизъм. 

Виж моделите за БЛИЗНАЦИ

 

РАК 

Нежност, лекота и ефирност във външния вид отличава жените Рак от останалите представителки на зодиака. Въздухът в материите и тюлените елементи, които дамите Рак обожават, придават тържественост в избора на специалната рокля. Изборът им на цветове е далеч от фрапантното и идеално се съчетава с усещането за мека, романтична вечер. 

Виж моделите за РАК

 

ЛЪВ

Създадени, за да бъдат забелязвани, царствените представителки на тази зодия никога не се отричат от металния отблясък в своите дрехи. Като истинска жена всяка Лъвица предпочита вталени рокли-колкото по-къси, толкова по-добре. Сезонът на парти изненадите обрича тези дами на блясък и емоция във всеки аутфит, който изберат. 
 
Виж моделите за ЛЪВ

 

ДЕВА

Подредените Деви може да си позволят асиметрия единствено в роклите си. Различните форми и нетипичните цветове ги карат да се чувстват свободни, извън порядъка на скучното ежедневие. Жената Дева обича да се отличава с аутфита си и веднъж привлякла вниманието-да демонстрира необичайния си интелект. 

Виж моделите за ДЕВА

 

ВЕЗНИ

Що се отнася до дрехите обаятелните Везни отричат всичко, което може да скрие съблазнителното им деколте. Верни обаче на класическия парти силует, Везните предпочитат комбинации на черно, бяло или сребристо. Те са тези, които винаги експериментират с дължините, за това изглеждат еднакво добре и в макси и в мини варианти на рокля или панталон. 

Виж моделите за ВЕЗНИ

 

СКОРПИОН

Скорпионките са провокативни и откровени. Всичко, което пречи на ръцете да действат е отхвърлено със замах. Голи рамене и предизвикателни кройки-това прави техния силует комфортен за тях самите и възбуждащ сетивата на техните партньори. 

Виж моделите за СКОРПИОН

 

СТРЕЛЕЦ

Разнообразие в кройките и полет на материите отличава модния избор на представителките на зодия Стрелец. На пръв поглед семпли в своя аутфит, жените Стрелец успяват така да съчетаят сетовете, че да изглеждат винаги елегантно-официални. Стилът им се отличава със способността да избират тоалети, които биха могли да бъдат носени и в ежедневието и по време на парти моменти. 

Виж моделите за СТРЕЛЕЦ

 

КОЗИРОГ

Деловата страна на жената Козирог й диктува неизменен панталон или елегантна бизнес рокля в ежедневния стил. Въображението обаче на тази най-зимна зодия винаги добавя закачлив акцент в строгия аутфит и щипка лудост в избора на цветове. Пастелно оранжевото ще е щастливия цвят на дамата Козирог този сезон. 

Виж моделите за КОЗИРОГ

 

ВОДОЛЕЙ

Жените Водолей може да бъдат всичко друго, но не и незабелязани. Ако има модели с пайети, пера, брокат-това това е техния вариант. В същото време дамите Водолей крачат смело напред и предпочитат панталон или гащеризон, за да си гарантират свобода в движенията. Зеленото като любим цвят на Водолея и като един от хитовете на сезона ще бъде предпочитано от дамите на този знак. 

Виж моделите за ВОДОЛЕЙ

 

РИБИ 

Романтичните Риби обичат да показват своята нежна страна именно чрез дрехите. Класическият вариант на черно и бяло ги прави уверени в обичайния им стайлинг. Рибите държат в техния аутфит да има винаги късче приказна препратка и харесват волани, етажи и дантели, вплетени в рокля или сет. 

Виж моделите за РИБИ

Сподели: