Намерете ни в

Теди Кацарова - фешън интервю за Луси

17.07 2020

Теди Кацарова е от онези забележителни момичета, които винаги правят впечатление с появата си. Комбинацията между талант, очарование, емблематична усмивка и собствен стил определя Теди освен като любим изпълнител и като моден законодател. LUCY Fashion събра мода и музика в едно, за да разбере рецептата на Теди за перфектен външен вид.



LUCY: Как според теб едно момиче трябва да изгради своя стил? С кого се съобразява - с модата, с майка си или приятелките?
Теди Kацарова: Когато една жена се харесва, това прозира през всяка гънка на дрехата и всяка пора на кожата. Увереността и любовта към себе си е в основата на красотата на жената. Не бива до умопомрачение да се съобразяваме с модата, а да подберем и моделираме дрехата според фигурата.

LUCY: Ако си дизайнер на моден лейбъл, каква дреха или модна линия би избрала за твоя отличителна черта?
Теди Kацарова: Труден въпрос, защото години се изгражда стил, но обичам дрехи, които ярко да се отличават. Обичам черното и нося предимно това, но добавям бижута за контраст. Така че вероятно бижутата ще са отличителната черта.

LUCY: Има ли нещо, което би променила в себе си, и защо?
Теди Кацарова: Човек иска постоянно да се променя към добро и да учи своите уроци. Искам да съм още по-борбена и целеустремена и по-дисциплинирана в спортуването.

LUCY: Какво би задържало погледа ти в един мъж?
Теди Kацарова: Дрехите и елегантните обноски. Не обичам парадиране, грубост и висок тон спрямо хората или жената до него.

LUCY: А сега сподели твоята рецепта за добро настроение!
Теди Кацарова: Усмихвайте се… постоянно и безпричинно.

 

 

Сподели: