Намерете ни в

Валентина Александрова - едно супер fashion момиче

17.07 2020

Валентина Александрова е най-актуалната поп дива, която възпламени горещите месеци с българската версия на Loco. Популярният летен химн на Pachanga намери най-точните изпълнители, за да зазвучи отново, с гласа на Валентина и свежата рап намеса на Боби Ваклинов.

 

- Имаш армия от фенове, които се наричат „бухита“. Какво означава? Каква е историята на това наименование?

- Преди години съвсем на шега написах статус посред нощ и закачливо го отправих към „всички нощни птици”. Следващата нощ вече тези нощни птици бяха конкретизирани като „бухалчета” . От този момент нататък всеки започна да ме нарича „Бухи” и стената ми беше залята от всевъзможни видеа, гифчета, снимки и т.н. на бухали в различни ситуации. Май няма нещо в интернет свързано с бухал, което да не съм видяла.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


- Мотото на Lucy Fashion е „обичаме да ви обличаме“… Ако трябва да направим асоциация с него, ти с какво обичаш да се обличаш?

- Основното , което търся в дрехите си е УДОБСТВО и ШИК. Обичам да се чувствам свободна в движенията си и в същото време търся закачка в самата дреха. Веднага се сещам за черната рокля на бели точки, с червена якичка на Lucy Fashion – свобода на движенията , женствена линия, закачливи нотки.... Всичко крещи ЖЕНА, но без да е прекалено натрапчиво, а напротив – деликатно, изискано, балансирано!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Да си поговорим за любов. Има ли някой по-специален в сърцето ти и как е успял да заеме място там?


- Има. Аз много държа на точността, коректността без значение от пола на хората. Един мъж може да ме спечели само ако притежава тези две качества, ако е грижовен и държи на думата си, ако умее да
уважава и приема това, с което се занимавам. Всичко това, в съчетание с интелигентност и забавност, са нещата, с които можеш да се бориш за мен!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Кой би трябвало да определи стила на една жена - майката, приятелките или информацията в интернет?
- Единственият човек, който трябва да определя стила на жената е тя самата. Просто слагаш дрехата и спираш да я чувстваш като такава, тя просто се превръща в част от теб. Моят тест за това дали нещо наистина ми харесва е: слагам дрехата, ако си затананикам или леко затанцувам... това е, ВЗЕМАМ Я!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- В последния ти хит ЛУДА, героинята е свободна, непокорна и дръзка. Ти самата такава ли си?
- И такава съм! Аз имам много лица, но определено лудостта и свободата са сред челните редици.

 

 

 

 

 

 

 

 

- А какъв е твоят личен стил?
- Женствен! От спортен, през спортно-елегантен, та чак до силно официален. В зависимост от събитието се придържам към различни визии. Но ако има нещо, което е свързващо звено между всичките ми визии, то е нотката романтичност! И задължително искам да подчертая женствеността в себе си , извивките с които се гордея и които смятам, че правят жената жена!

 

 

 

 

 

- Лятото е в разгара си. Кой е най-подходящия аксесоар, според теб, за това лято?
- Без значение от сезона за мен най-добрият аксесоар си остава усмивката! Иначе заради горещините мисля , че някоя сладка шапка в комбинация с голяма ярка гривна, биха били супер допълнение към почти всеки тоалет.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На всички снимки Валентина позира с избрани summer fashion тоалети от LUCY. Посети магазините ни, за да откриеш и ти своите неустоими, стилни, летни изкушения!

Сподели: