Намерете ни в

Виолета Борисова, собственик на LUCY Fashion, е Жена на годината

21.10 2021

На вълнуваща церемония, в красивото пространство на 2020 Event Space, Виолета Борисова, собственикът на българския модния бранд LUCY Fashion, триумфира с признанието „Жена на годината“! Престижната титла отиде в ръцете на красивата бизнесдама в  категория “Бизнес по време на пандемия”, като изящната статуетка бе връчена от Зарина Генчева – изпълнителен директор на Метрореклама.  

Винаги сме казвали, че за нас най-голямата награда са усмивките и самочувствието, с което дамите носят LUCY. И това ни е било достатъчно.... Но сега искам да благодаря за този персонален приз, за тази изключителна номинация, която пристига в толкова трудна за всички ни година...Благодаря ви, "Грация", за това, че създавате такива поводи!  Благодаря, на всички, гласували в кампанията! Благодаря на екипа ми, който винаги е до мен!  Единственото, което мога да кажа в момента е, да обещая, че ще продължаваме да работим за усмивката и самочувствието на модерната българка!

- сподели Виолета Борисова от сцената на „Жена на годината“ 

 „Жена на годината“ е един от най-престижните конкурси, който отличава успешните, въздействащи и уникални в своята дейност българки. Кой ще грабне желаната статуетка се определя чрез онлайн вот, като от сп GRAZIA отбелязват, че Виолета Борисова е спечелила безапелационно. А ето и останалите носителки на титлата тази година: 

Мария Цънцарова спечели статуетка в категория „Медии”, а Кристияна Петличка от агенция Ivet Fashion получи титлата в категория „Модели“. Лили Гелева-победителката от категория “Интернет послание” отпразнува двоен празник, защото имаше рожден ден в деня на церемонията. Наградата в категория “Музика” отиде при великолепната Соня Йончева, а в категория “Актриси” статуетката получи  Алекс Сърчаджиева, благодарение на успеха на моноспектакъла “На живо”. В „Жена на годината“ отличени още бяха: Ина Асса в категория “Дизайнери”; творческият тандем Нели Димитрова и Ваня Николова в категория “Изкуство”; Ивелина Чоева в категория “Общество”, д-р Камелия Присадашка за категория “Посланици на красотата”.

Наградите не минаха и без фантастични изненади. Организаторите бяха обявили, че за  2021г. няма да има отличия в категория “Спорт” по една единствена причина- невъзможно е  в толкова „женска спортна година“  да бъде наградена само една спортистка.  Затова и Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Ерика Зафирова и първата дама с най-борбен характер – Стойка Кръстева се качиха на сцената за един заслужен специален поздрав, а публиката мощно аплодира и олимпийска медалистка в каратето Ивет Горанова, най-точното око в стрелбата – Антоанета Костадинова и непобедимите Тайбе Юсеин и Евелина Николова, които от сп. „Грация“ показаха във вълнуващ видеоклип. 

Всички емоционални моменти и прекрасни кадри може да разгледате от Facebook страницата и Instagram профила на LUCY Fashion. 

Сподели: