Намерете ни в

Вижте как бяха облечени любими звезди на бляскаво парти

“Шоуто на Блондинките” по Радио Fresh! отпразнува своя 15-и рожден ден с грандиозно парти. Любимото радио на модерните хора събра по едно и също време, на едно място, най-обичаните звезди на България, партньори на медията, популярни личности, инфлуенсъри и fresh приятели.

Както винаги водещите на легендарното шоу, Цвети и Елена, бяха облечени в LUCY Fashion. Те предпочетоха любимата си марка и за фотосесията, която отбеляза техния 15-и рожден ден. За партито Блондинките на радио Fresh! избраха Black&White визия - сякаш, за да маркира различията в характерите им, но и за да ги обедини в стилно излъчване. Цвети предпочете фантастичната черна рокля Tia C. с разкошни тюлени ръкави и финал от волан, а Елена реши да подчертае безкрайните си крака в панталон и блуза Monica B., сякаш създадени за нея (подобен вариант се харесва и на нашите любими инфлуенс звезди Сузи и Рени)

 

Горещ старт на партито даде Дара Екимова, изпълнявайки мини сет от любими хитове. Дара се беше спряла на деним вариант за представянето си. Партито продължи със забавен експеримент, който се случи за пръв път на живо: радиопредаване пред публика. Както правят всяка сутрин в шоуто си, водещите Цвети и Елена провокираха гостите си с пиперлив въпрос, а най-интересните отговори получиха луксозни награди. Личните адмирации на Блондинките отидоха за смелите „включвания“ на Джулияна Гани, „ергенката“ Пам, инфлуенсърите Калина Кузманова и Radostna, Ева Веселинова, Васко Мавриков, забавната #EVA, стендъпърите Георги Николов-Жорони и Венсан, изключителния Енчо Керязов, Боби Ваклинов, ДИА и актрисата Ирина Първанова-Раши. Fashion полицията на LUCY веднага забеляза, че някои от звездите също бяха избрали любимия си български премиум бранд, за да блеснат във вечерта (вижте кои в галерията горе).

Горещата точка на парти кипене достигна с фантастичен концерт на Миро. Неговото участие бе специален подарък от екипа на медията към “Шоуто на Блондинките”, а водещите не успяха да скрият емоцията си, когато Миро влезе в залата с емблематичното Happy Birthday. Любимият изпълнител на Цвети и Елена, не само че създаде неповторими моменти с мега хитовете си, но и покани всички „пеещи“ гости на партито да излязат на сцената. Дивна, Поли Генова, VenZy, Нора Караиванова, братя Аргирови, Дамян Попов, дует Expose, Тео Койчинов, Дара, Мила Роберт избухнаха в имровизиран джемсешън, а това  направи вечерта повече от незабравима.

Черешката на тортата за вечерта бе тегленето на ексклузивна томбола за голяма награда. Късметът се усмихна на очарователната собственичка на LUCY Fashion, Виолета Борисова, която бе изтеглена от жребия. Честито! - възкликнаха Блондинките на Радио Fresh! и си пожелаха LUCY Fashion да ги облича поне още три пъти по 15 години!

Сподели: