Намерете ни в

Вижте кои звезди бяха част от специалното студио на BG Radio и LUCY Fashion

04.05 2022

Вълнуващо! Звездно! Бляскаво! Мобилното студио на БГ Радио събра най-големите български звезди в уникалното фешън пространство на LUCY Fashion в Paradise Center.

В две вълшебни вечери предаването на БГ Радио „Любими песни за любими хора“ излезе от обичайния си дом и се излъчи от ново, луксозно място. Домакини на рикуест шоуто и водещия Атанас Стоянов бе магазинът на LUCY Fashion в Paradise Center, а най-обичаните български звезди бяха специални гости на събитието.

Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Ирина Флорин, Любо Киров, Рут Колева, момчетата от Jeremy?, талантливата Савина, Наско от БТР с очарователната си дъщеря – бяха само част от звездния каст, който сподели ексклузивни новини в уникалното music/fashion предаване.

Слушателите също имаха своята щастлива роля. Освен, че се насладиха на страхотната програма, всички дошли на живо пред мобилното студио на БГ Радио можеха да поискат любимата си песен и да направят своя моден избор сред моделите от най-новата колекция на LUCY Fashion.

Вижте в Instagram профила на LUCY запечатани моменти от специалното шоу и дайте коментар коя е вашата любима българска звезда и кой е вашият любим LUCY  модел от новата колекция на българския премиум бранд.

 

 

Сподели: