Намерете ни в

Вълшебните мигове на LUCY, събрани в една година!

07.01 2022

В началото на новата година сме готови да чертаем смели планове, но и да направим равносметка за отминалите 365 дни. Няма да крием – за екипа на LUCY Fashion те не бяха лесни. Като всички, които създават продукт от и за България, пречките бяха повече от препятствията, но това, че създаваме дрехи за най-силните, красиви и уверени жени, ни даде стимул да вървим напред.

Благодарим ви, че останахте с нас през тази година и бяхте нашите най-добри приятелки! Благодарим ви за подкрепата в социалните мрежи, за „сърцата“ и страхотните снимки, в които ни тагвахте!

Благодарим ви както за топлите думи в коментари, така и за критиките, които ни мотивират да ставаме още по-добри!

Срещите ни в модните салони на марката, усмивките в пробните, всяко завъртане с нова рокля или намигване за LUCY селфи ни дават увереност да кажем още веднъж: Обичаме да ви обличаме!

И ако трябва да съберем изминалата година в няколко вълшебни мига, ето какво бихме запечатали в посланието ни за следващата:

Създадохме онлайн пространство, в което свободно да разглеждате, избирате и комбинирате LUCY моделите: по всяко време, от всяко място, колкото дълго пожелаете.

Специално за дамите, които обожават модното ни пространство в MALL Paradise, отворихме още по-голям и стилен салон за двойно по-интензивни fashion преживявания.

През изминалата година официално открихме и още едно уникално място в колекцията ни от LUCY локациите. Към 55-те магазина в цялата страна добавихме и този в сърцето на столицата – в Serdica center.

През 2021 г. получихме признание, което затвърди статута на LUCY като любимата марка на модерната българка. Специалният алманах на успеха, създаден от „24 часа“, отличи Виолета Борисова, собственик на марката, в уникалната си кампания „Жените, които променят“.

Не е тайна, че любимият ви моден бранд е предпочитан от българските инфлуенсъри. С тях се срещнахме в най-голямата блогърска конференция у нас, на която LUCY Fashion бе ексклузивен партньор.

Вашата подкрепа донесе на LUCY и най-жадуваното за всяка дама признание. Виолета Борисова спечели титлата „Жена на годината“, като получи безапелационен вот в авторитетния конкурс на сп. GRAZIA. Благодарим ви, момичета!

Но колкото и впечатляваща личност да си, без екип и хора, с които да гледаш в една посока, трудно ще постигнеш нещо голямо. Затова за нас е особено важен изборът модният бранд LUCY Fashion да е част от специалния проект „Бизнес хонорис кауза“. В него се номинират компании с грижа за екипа си и фирми, работещи по социална кауза или благотворителни проекти.

През 2021 г. поставихме диаманта – символ на марката – в центъра на интересните fashion емоции. Създадохме за вас едно специално място, което ще се разгърне в пълна сила през новата година. Изградихме Диамантения клуб за всички онези LUCY момичета, които желаят повече от любимия си бранд. Очаквайте съвсем скоро и тематичните събития и кампании само за членовете на Диамантения клуб.

Изпращаме с вълнение 2021 година, за да посрещнем със стил и очарование 2022 година. Не се съмняваме, че тя ще е още по-стилна, страстна, изпъстрена с цветове и комплименти. Очаквайте от нас да отговорим на високите й изисквания и да ви подарим още веднъж аксесоара, който заслужавате – истинската, удовлетворена, възхитителна усмивка на жена със самочувствие!

Сподели: