Намерете ни в

ЛУСИ със специално участие в Златна котка

17.07 2020

* На снимката (отляво надясно): Мистър Джим от Quick Hands Project, съпругата на Доменико Данте, Доменико Данте - президент на международната организация на магичните общества, Дани Белев - оргазниатор на ЗЛАТНА КОТКА

Любимият моден бранд доказа, че може да твори магия, и то не само в облеклото. LUCY Fashion взе нетрадиционно участие по време на осмата магична среща „Златна котка“ и освен че подкрепи събитието, връчи щедра награда на една от чаровните дами в публиката.

След забавна игра, анимирана от водещите на фестивала - шоумена Устата и стенд-ъп комедианта и радиоводещ Калин Кирилов, наградата спечели Мария от Габрово. Ваучер от ЛУСИ Фешън връчи лично собственичката на марката Виолета Борисова, която предизвика аплодисментите на гостите с магнетичната си визия - от LUCY Fashion, разбира се. Всеки един от гостите в двата магични спектакъла получи и допълни подаръци от най-големия моден бранд за дамско облекло в България.

Осмото издание на магична среща „Златна котка“ премина с неповторимо чуждестранно присъствие. За пръв път в Източна Европа заради фестивала дойде великолепният Майкъл Амар. Наречен „фокусникът на фокусниците“, Амар е гуруто на модерните илюзионисти и първият, който дръзва да издаде тайните на професионалните магьосници в демонстративни видеоклипове.

Атмосферата разгорещи и друга неповторима звезда от актуалния magic business - шок илюзионистът Дан Спери. Визията му ала Мерилин Менсън даде допълнителен пламък към атрактивните му трикове.
До двамата американци по време на „Златна котка“ застана и най-успелият балкански фокусник Игор Трифунов, както и още международни участници от Румъния, Сърбия, Турция. Първенец в състезателната част на фестивала стана отново сърбин - младият Филипино, който получи приз „Златна котка“ само с точка разлика от сънародника си Михайло.

Триковете, илюзиите, фокусите и еуфорията тази година прилежно бяха наблюдавани от президента на Международната федерация на магичните общества Доменико Данте. Колекционерът на магии пристигна в България специално заради „Златна котка“ и присъствието му е доказателство за високото майсторство и професионализъм на българските организатори в лицето на Дани Белев и QUICK HANDS Project.

* Дани Белев и QUICK HANDS Project изказват специални благодарности на г-жа Виолета Борисова и LUCY Fashion: „Благодарим ви, че всекидневно подарявате частица магична елегантност на дамите. С вас светът е по-красив!“

Сподели: