Намерете ни в

Замяна и връщане

Замяна и връщане

Слоганът на LUCY Fashion е „Обичаме да ви обличаме“ и ние се стараем да го доказваме във всеки един момент… Дори и в случаите, когато е необходимо да върнете или замените закупен LUCY артикул. Ето как може да се случи това: 

Условия за връщане и замяна:

Винаги имате право да върнете или замените закупената от Вас стока, в случай, че тя не отговаря на очакванията Ви.  Срокът за това е 14 дни от получаване на пратката до посочения от Вас адрес. 

Всяко връщане или замяна, трябва да е придружено с попълнен формуляр, но ако срещнете затруднения, може да се свържете с нашия екип, като изберете най-удобния за Вас начин:  тел. 0887 538 346 или e-mail office05.lucybg@gmail.com   

Пратките се връщат само по куриер на адрес:  SPEEDY - гр. Димитровград, ул. “Гоце Делчев“ № 62 за “Луци-2005“ ЕООД, като разходите са за Ваша сметка.  


За връщане или замяна се приемат само пратки, за които е спазено:  

  1. Екипът на LUCY Fashion  да е бил уведомен писмено или по телефона, че пратката ще бъде върната или заменена.
  2. Пратката да е в търговски вид – чиста и в оригинална опаковка, с всички налични етикети; да не е употребявана/носена или обработвана с препарати. 
  3. Артикулът за връщане или замяна да е с всички получени документи и комплименти.
  4. Към пратката за връщане или замяна да е добавена и товарителницата ПАРИЧЕН ПРЕВОД.

LUCY Fashion си запазва правото да не приема върнати продукти, които не отговарят на горните условия.

Неподходящ размер и връщане на стока:

Необходимо е да влезете в профила си и изберете съответната поръчка и продукта/продуктите, които желаете да върнете. За всеки продукт може да посочите различна причина и да оставите коментар. Това става чрез бутона “ПОИСКАЙ ВРЪЩАНЕ”, който се намира горе в дясно, когато се влезе в конкретна поръчка.

 

  1. В случай че желаете да смените избрания модел с друг размер е необходимо в поле „Напишете коментар тук“ да бъде описан размера който желаете да получите.
  2. В случай, че желаете изцяло да върнете закупен артикул, независимо по каква причина, отново трябва да попълнете поле „Напишете коментар тук“ с Вашата Банкова сметка. Сметката по която ще се възстановява сума за върнат артикул трябва да бъде на лицето, което е направило поръчката! Възстановяването на сумата става в срок най-много до 14 дни след получаване на върнатата стока.

Всички статуси на Вашите поръчки може да следите във Вашият профил.

Всички върнати пратки се обработват от Екипа на LUCY Fashion възможно в най-кратки срокове. Нашите консултанти ще Ви информират за статуса на върнатата от Вас пратка.

Всички разходите по изпращане на артикул за замяна/връщане са за Ваша сметка. 

Разходите по връщане на артикула са за сметка на LUCY Fashion, когато

  1. При получаване от клиента, пратката има сериозни нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й; 
  2. Продуктите са доставени или фактурирани погрешно; 
  3. Продуктите имат фабрични дефекти. 

При тези случаи www.lucy.bg ще понесе разходите по доставката.

 

ИЗТЕГЛИ ФОРМУЛЯР ЗА ЗАМЯНА / ВРЪЩАНЕ

Сподели: