Намерете ни в

Прея - с уникална LUCY рокля в нов клип

31.03 2022

Стайлингът е онова парче от пъзела на шоубизнеса, което създава от артиста истинска звезда! Гардеробът за филмова или музикална продукция се превръща в главен герой и повод за обсъждане дълго след събитието.

Така се случва и с новата песен на Борис Илиев „Нямам време“, с ексклузивното участие на Прея. Всички вече говорят за уникалната рокля, със съблазнителна форма и метален нюанс, която певицата носи във видеото.

За своята фантастична визия в клипа изпълнителка избра бляскав тоалет на LUCY Fashion, в елегантно секси стил. Роклята, създадена с любов, специално за любимата Прея, е по премиум модела Little Black Dress на модния бранд. Оригиналният вариант на аутфита е от колекция Scarlet и се гордее, като тотален bestseller на летния сезон.

С ексклузивитет за Прея, екипът на LUCY Fashion внесе финален, артистичен щрих към кройката и материята. Дизайнерите на LUCY добавиха ярко джази очарование и усещане за разкош от времето на Гетсби, за да може великолепната изпълнителка да бъде истинска fashion икона.

 

„Нямам време“ на Борис Илиев вече е част от плейлиста на всички музикални медии. Песента среща в dream team Иван Йорданов – Чери (музика, аранжимент, идея за текст), очарователната Прея (текст и вокал), режисьорът с елегантен почерк  Добромир Николов и самият Борис Илиев, който дава финалния удивителен на проекта.

НЯМАМ ВРЕМЕ

 

Сподели: